Imam kancer, pa šta? Biram život! Reviewed by admin on . . "Imam kancer, pa šta? Biram život!" 01.-03. 05. Beograd (od 10-18.30) Emotivno-mentalni transformacioni program obolelima od kancera i članovima njihovih poro . "Imam kancer, pa šta? Biram život!" 01.-03. 05. Beograd (od 10-18.30) Emotivno-mentalni transformacioni program obolelima od kancera i članovima njihovih poro Rating: 0

Imam kancer, pa šta? Biram život!

Jasmina.

“Imam kancer, pa šta? Biram život!”

01.-03. 05. Beograd (od 10-18.30)

Emotivno-mentalni transformacioni program obolelima od kancera i članovima njihovih porodica

Program Imam kancer, pa šta? Biram život” je dizajniran po uspešnom i popularnom modelu kancer ritrita koji Jasmina Kovačev godinama drži na Novom Zelandu.

Cilj programa je emocionalna i mentalna podrška obolelima od kancera bez obzira na put lečenja koji su izabrali. Program je komplementaran i konvencionalnim i alternativnim pristupima kojima maksimizuje pozitivne efekte.

Od mnogih cete cuti da je uzrok kancera nepoznat mada to bas i nije tako. Ako posmatramo organizam holisticki, tada cemo uvek moci pronaci sta je uzrok i doprinosioc ovakvoj dijagnozi.

Ne samo da je neophodno ukloniti emocionalne doprinosioce dijagnozi, nego je neophodno ojacati ceo organizam na svim nivoima naseg bica. Do sada se najvise obracala paznja podrsci tela na fizickom nivou, a emotivno mentalni nivoi su prilicno bili zanemareni. Cak i tamo gde se do nekog stepena obratila paznja na te nivou, to nije cinjeno sa dovoljno razumevanja o najbitnijim emotivnim I mentalnim aspektima koje je neophodno odraditi da bi povecali sanse procesima isceljenja.

Ako pođemo od postavke da je naše zdravlje jednako našim sposobnostima samoisceljenja, koje svi imamo od rođenja, umanjenim za blokade, lakše je objasniti šta se radi u ovom programu. Blokade samoisceljenju mogu biti na fizičkom, emotivnom, energetskom i mentalnom nivou. Osim edukacije, koriste se mnogi transformacioni procesi u cilju uklanjanja upravo pomenutih blokada.

Dijagnoza kancera je šok sam po sebi koji doživi svako kod kog je dijagnostikovan. Šok, kao takav, može ponekad da predstavlja i veći problem od osnovne dijagnoze. Neophodno je detaljno odraditi šok dijagnoze na duboko emotivno energetskom nivou, posebno ako su izrečene loše prognoze. Um i naša podsvest koja veruje u loše prognoze, u najvećem procentu nas vode u tom pravcu, a cak mogu da uticnu na iniciranje novih kancera, tkz metastaze. . Ovo ne mora da se desi, ali, ako ništa ne preduzmete, ne idete u dobrom pravcu.

Postoji lepa šamanska izreka koja kaže, bolest napusti svog domaćina kada ne može više da ga prepozna. Bitno je da promenimo sebe do te mere da bolest zaista ne može više da nas prepozna. Dijagnoza kancera znači da smo na neki način doterali “cara do duvara” i predstavlja alarm da su promene neophodne i hitne.

Ovaj program omogućava obolelom da ukloni velik broj svojih blokada ka samoisceljenju, ukloni mnoge strahove koji mu izvlače i “kradu” energiju iz organizma, koja je neophodna procesima isceljenja. Omogućava vam do steknete veru u sebe i mogućnost svog isceljenja, omogućava smanjenje otpora isceljenju, pomaže vam da živite život mnogo normalnije bez obzira na dijagnozu koju imate, povećava šanse za oporavak, daje vam osećaj snažnijeg energetskog stanja nego pre programa. Gotovo svima pomogne da im se ponovo vrati san, ako su imali taj problem. Svaki polaznik programa će shvatiti, a delom i odraditi svoje emocionalne i mentalne osetljivosti koje su ga dovele do stanja u kom je.

Uz ovaj program svaka terapija i tretman kroz koje prolazite će vam biti lakši. Imaćete manji stepen bola i naučićete kako da se nosite u najčešćim kritičnim situacijama.

Takođe, svi će naučiti kako da se nose sa svojom okolinom i minimalizuju komplikacije koje okruženje često prouzrokuje. Pratioci obolelih koji prođu program često daju komentar da je to najbolji program ličnog razvoja koji su prošli i uvek su neizmerno zahvalni za priliku da kroz program prođu zajedno sa svojim životnim drugom. Dosadašnja iskustva pokazuju da je dragoceno kada bliska osoba – glavna emotivna podrška, pohađa program zajedno sa obolelim od kancera.

Ovaj jedinstven program je veliki pomak napred svakom obolelom od kancera i znatno popravlja šanse procesima samoisceljenja. Sigurno ste čuli za spontanu remisiju. Ovaj program je omogućio mnogima koji su prošli kroz njega da dobiju konačno „Sve je čisto“. Gotovo svi koji su ga prošli su još uvek među nama, noseći se mnogo mirnije i hladnokrvnije sa životnim izazovima koji ih zadese. U svakom slucaju, kvalitet zivota je neuporedivo bolji nakon ovakvog programa.

Za one koji misle da su operacijom ili hemoterapijom trajno rešili problem, važno je da shvate da je problem u glavi i dalje tu i da može vremenom ponovo da se aktivira. Zato je ovakav program odličan i za one koji su se već izlečili ali imaju strahove, sumnje, ne znaju da li su se dovoljno promenili da ih bolest više ne prepoznaje.

Ovim programom ćete postići većinu, ako ne i sve od sledećih stavki:

 • Ukloniti strahove koji vas iscrpljuju
 • Rešiti traumu dijagnoze koja može biti opasnija od same dijagnoze
 • Izgraditi veru u sebe i mogućnost isceljenja
 • Ukloniti mnoge blokade ka samoisceljenju i spontanoj remisiji
 • Živeti život mnogo normalnije
 • Povećati šanse za svoj oporavak
 • Razumeti zbog čega vam se “desio kancer”
 • Vratiti miran san
 • Olakšati svaku terapiju i tretman koji primenjujete
 • Smanjiti ili potpuno ukloniti bolove
 • Popraviti svoj energetski nivo
 • Nositi se uspešno u kritičnim situacijama
 • Nositi se uspešno sa svojim okruženjem

Pristupi i tehnike koje se u ovom programu koriste su najsavremenije tehnologije koje danas postoje u svetu za rad na emocionalnom, energetskom i mentalnom nivou. Koristi se Energetska psihologija, najviše EFT na način koji je temelj energetske psihoonkologije, META-Zdravlje čiji je Jasmina Kovačev Master trener, Genom healing, odabrane vođene meditacije i odgovarajuća edukacija. Program neminovno dovodi do jačanja imunog sistema i pokretanja procesa samoisceljenja koje svi posedujemo.

Jasmina Kovačev je pionir prenošenja novih tehnologija i znanja u domenu ljudskih potencijala.

Živi 22 godine na Novom Zelandu, od kojih poslednjih 9 gotovo pola godine na našim prostorima, održavajući jedine sertifikovane treninge EFTa kod nas, sertifikovane treninge META-Zdravlja i kvalitetne komplementarne edukacije u okviru Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća.

Na Novom Zelandu je osnivač i glavni voditelj retreat programa “I Choose Living” za sve koje je kancer na neki način dodirnuo. Sva znanja i iskustva koja su deo tog programa, dovela su do dragocenog iskustva za novu oblast Energetske Psihologije – energetsku psihoonkologiju, čiji je Jasmina pionir.

Na temu kancera i emocionalno-mentalne podrške, te značaju ove podrške u formi energetske psihologije, Jasmina je predavala na mnogim svetskim skupovima, kao što su:

– EFT godišnja konferencija (2011), Novi Zeland

– Prvi holistički kancer kongres (2012), Novi Zeland

– Internacionalni online Samit Emocionalne Inteligencije (2012)

– Internacionalni online EFT Hub Samit (2012)

– Internacionalna konferencija META-Zdravlja (2013), Egipat

– Internacionalni online Samit Integrativne Medicine i META-Zdravlja (2013)

– Internacionalna konferencija META-Zdravlja (2014), UK

– Internacionalna konferencija META-Zdravlja (2015), Hawaii

– Health and Wellbeing Festival (2016) Novi Zeland

 

Prijave za program su na ovom linku

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com.Leave a Comment

%d bloggers like this: