8 razloga zašto je starija sestra najbolje što su roditelji učinili za vas Reviewed by admin on . . Za sve vas koji imate starije sestre... I vas koje ste starije sestre...  1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost. Starije sestre mogu biti dar s neba, a . Za sve vas koji imate starije sestre... I vas koje ste starije sestre...  1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost. Starije sestre mogu biti dar s neba, a Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Obitelj » 8 razloga zašto je starija sestra najbolje što su roditelji učinili za vas

8 razloga zašto je starija sestra najbolje što su roditelji učinili za vas

sestra.

Za sve vas koji imate starije sestre… I vas koje ste starije sestre…

 1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost.

Starije sestre mogu biti dar s neba, ali isto tako mogu biti i pravi kreteni. S njom ste sigurno iskusili neki od momenata koji su ojačali vaš karakter – na primjer, kada vas otkači da bi bila sa svojim prijateljima ili vas namjerno ne nađe kada se igrate skrivača. Tako se puno nauči.

2. S njom možete zaista razgovarati.

Ponekada je teško razgovarati s roditeljima, a mlađa braća i sestre i prijatelji vas ne mogu uvijek shvatiti. Zato postoje strarije sestre!

3. Naučila je vaše roditelje mnogim stvarima.

Vaši roditelji su na njoj napravili sve krupne greške koje su mogli napraviti, tako da sada znaju kako treba s vama. To je baš lijepo, zar ne?

4. Možete se istresti na nju.

Ne možete tek tako da se istresete na svoje prijatelje – onda vam neće još dugo biti prijatelji. Sestra će vam oprostiti i voljeti vas, čak i ako ste se istresli na nju bez ikakvog razloga.

5. Rado vas je vozila svuda prije nego što ste dobili dozvolu.

Lijepo od nje, zar ne?

6. Mogli ste je imitirati.

Stariju sestru je super kopirati. Već je prošla sve ono kroz što vi prolazite, tako da se samo trebate truditi da budete kao ona.

7. Uvijek vam čuva leđa.

I vi njoj uvijek čuvate leđa.

8. Ona je vaš guru.

Budući da je već prošla kroz sve to kroz što prolazite, ona vam može dati fantastične savjete. Pored toga, jer ste član njezine obitelji, zna kako stvari funkcioniraju u vašem životu i iskreno brine o tome što vam se događa.

Family.rsLeave a Comment