Dr. Velkov: Hrana nas hrani vibracijom! Reviewed by admin on . . Prehranu s 80% voća i 20% povrća, koju sam ranije preporučavala, sam isprobala prije nekoliko godina na sebi i nekim prijateljima. Imali smo promjene na nokti . Prehranu s 80% voća i 20% povrća, koju sam ranije preporučavala, sam isprobala prije nekoliko godina na sebi i nekim prijateljima. Imali smo promjene na nokti Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Načini prehrane » Dr. Velkov: Hrana nas hrani vibracijom!

Dr. Velkov: Hrana nas hrani vibracijom!

voće.

Prehranu s 80% voća i 20% povrća, koju sam ranije preporučavala, sam isprobala prije nekoliko godina na sebi i nekim prijateljima. Imali smo promjene na noktima, kosi, zubima poslije nekoliko mjeseci. Kako smo ubacivali zeleno povrće, tako su problemi nestajali pa sam savjete usaglasila s rezultatima tih eksperimenata.

Ima bezbroj kombinacija i bezbroj knjiga ali je za mene najvažnije osobno iskustvo. Uglavnom, preporučujem da količina povrća bude veća nego voća. Otprilike 60 – 70 % povrća.
(Također je važno razgraničiti što podrazumijevamo pod voćem a što pod povrćem. Ukoliko gledamo s bioloske strane i u voće ubrojimo sve plodove, kao što su krastavac, tikvice, rajčica, paprika…koštunjavo voće, a u povrće lisnato zeleno i korjenasto, onda se možemo pribliziti brojkama 80% voća – 20% povrća.)

Hrana nas hrani vibracijom, ne fizičkim česticama i moramo se prilagoditi toj vibraciji, inače se vraćamo starom, zato je vazan postepen prelazak. Kada dostignemo visoku frekvenciju, što ne ovisi samo o prehrani, onda ćemo smanjiti količinu hrane koju jedemo pa ce i postoci biti manje važni. Cilj je jesti što manje prane-energije iz fizičke hrane a što više iz Sunca i zraka. Tada će tijelo biti oslobođeno balasta probave i eliminacije i početi raditi na višim planovima.

Zbog toga, u prehrani na prvom mjestu trebaju biti Sunce i svjesno, duboko disanje kao izvori naše hrane – prane.
Poslije Sunca, najveća koncentracija biofotona – prane, je nađena u zelenom samoniklom bilju na što se trebamo koncentrirati.

-Sladjana VelkovLeave a Comment