Kreiranje nove karme izgovorenim riječima Reviewed by admin on . . Jeste li svjesni koliko problema može stvoriti način na koji govorite? Jeste li svjesni da svojim riječima imate moć kreirati pozitivnu ili negativnu energiju . Jeste li svjesni koliko problema može stvoriti način na koji govorite? Jeste li svjesni da svojim riječima imate moć kreirati pozitivnu ili negativnu energiju Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Duhovnost općenito » Kreiranje nove karme izgovorenim riječima

Kreiranje nove karme izgovorenim riječima

maitreya-rijeci-energija.

Jeste li svjesni koliko problema može stvoriti način na koji govorite?

Jeste li svjesni da svojim riječima imate moć kreirati pozitivnu ili negativnu energiju na Zemlji?

Koliko ste puta izrekli riječi koje su bile grube, ružne ili neistinite?

“Zar njezina haljina nije grozna!”

“Potpuno je nesposobna!”

“On to čini cijelo vrijeme!!”

I ovako vrlo jednostavne izjave mogu imati razarajuće efekte.

Promijeni riječi i rečenica će biti potpuno drugačija:

“Njezina je haljina neobična ali nije po mom ukusu!”

“To je njen način funkcioniranja, ali nije moj!”

“Mislim da nije svjestan da to čini cijelo vrijeme!”

 Energija ovih rečenica je potpuno drugačija.

Ljudi su postali nesvjesni svojih riječi. Većina vas ne razmišlja prije nego progovori. Ne razmišljate na koji će način vaše riječi utjecati na druge ljude. Jednom izgovorene riječi ne mogu se poništiti. Kreirate si novu karmu zbog negativnih riječi koje izgovarate.

Ako želite promjenu i želite mir u svim aspektima života, morat ćete promijeniti ovaj aspekt sebe.

Puno se razgovora vodi koji su nepotrebni, negativni i zločesti. U odnosima riječi mogu biti pogotovo razarajuće i ponižavajuće. Razumijem da je u boli teško kontrolirati svoje osjećaje i riječi, no ako to ne učinite, nastavit ćete činiti iste greške.

I znači ne sviđa vam se način na koji se vaš prijatelj oblači. I još to morate i naglasiti.

Zašto? Je li to zato što ste to oduvijek činili? Možda su to činili i vaši roditelji i taj su obrazac prenijeli na vas. Možda želite privući pažnju? Možda ne volite tu osobu i tražite način osvete. Bez obzira na uzrok, on se može promijeniti!

Razmislite prije nego progovorite! Pazite na svoje riječi. Je li ono što izgovarate vaša istina? Izgovarate li riječi ugode, podrške i pozitivnosti?

Ako niste jedna od tih osoba i želite se promijeniti, krenite već danas. Samo budite svjesni svake riječi koju izgovarate u svakom trenutku dana. Nemojte očekivati da će do promjene doći odmah. Tome je potrebno jedno određeno vrijeme no krenite s jednom po jednom izjavom, jednom po jednom rečenicom. Vaša će vam svijest jasno ukazati na to što činite i kakva energija stoji iza vaše izjave.

Nemojte biti ljuti, konfuzni ili se osjećati krivima jer se ne možete odmah promijeniti. Nastavite s promjenom korak po korak i promjena će se očitovati jednoga dana.

 

~Maitreya

sretniljudi.com

Leave a Comment