Veliko istraživanje: Prirodni načini liječenja karcinoma Reviewed by admin on . Prijateljski Portal os uma pokrenuo je izuzetno vrijednu inicijativu, koju vam prenosimo u cijelosti. Ukoliko poznajete nekoga ili ste sami u traženoj kategorij Prijateljski Portal os uma pokrenuo je izuzetno vrijednu inicijativu, koju vam prenosimo u cijelosti. Ukoliko poznajete nekoga ili ste sami u traženoj kategorij Rating: 0

Veliko istraživanje: Prirodni načini liječenja karcinoma

zdravlje

Prijateljski Portal os uma pokrenuo je izuzetno vrijednu inicijativu, koju vam prenosimo u cijelosti.

Ukoliko poznajete nekoga ili ste sami u traženoj kategoriji, javite se. Vaše iskustvo je dragocjeno, nekome može doslovno spasiti život.

Poštovani čitatelji!

Trebamo vašu pomoć – namjera nam je prikupiti što više izjava oboljelih od raka, koji su se izliječili na alternativni (prirodan) način, bez obzira jesu li kombinirali i konvencionalne terapije uz to. Zanima nas da nam ukratko opišete sve vaše poduzete terapije, što ste i u kojim količinama (otprilike) koristili, jeste li uz to mijenjali prehranu (na koji način) i jeste li koristili i neke druge tehnike izlječenja (koje) te što ste općenito poduzeli u vašem liječenju, kakve ste rezultate postigli i u kojem vremenskom roku.

Cilj nam je napraviti opservacijsko istraživanje te objediniti što više iskustava u vidu teksta (ili više njih) kako bi pomogli onima koji su trenutno bolesni i koji traže izlaz iz najzloćudnije moderne pošasti današnjice.

Stoga vas molimo – ako ste vi jedan od tih, pišite nam. Također, ako znate nekoga tko se izliječio na taj način, obavijestite ga o našoj namjeri. Osim toga, molimo vas da ovu objavu širite kako bi došla do što više ljudi, kako bi prikupili što više iskustava.
Vaše izjave možete poslati u poruke ovdje, na facebook stranici ili na naš mail – portalosuma@gmail.com

Hvala svima!

Portalosuma.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: