Snovi u kojima se pojavljuju pokojni koje volite, nose dublju poruku za vas Reviewed by admin on . . Često je to zato što nam puno nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. Često . Često je to zato što nam puno nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. Često Rating: 0

Snovi u kojima se pojavljuju pokojni koje volite, nose dublju poruku za vas

sanjati-umrle-medij-snovi.

Često je to zato što nam puno nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku

Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. Često je to zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Medijum Lauri Moore vjeruje da kada vas posjeti netko u snu, tko je preminuo, on vam šalje poruku.

1. Pokušavaju reći da je sve u redu

Moore kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do „druge strane“. Posjećivat će vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pjesmom na radiju.

2. Pokušavaju vam staviti do znanja da će uvijek biti tu da vas podrže u svemu

Možete vidjeti svoje voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

3. Žele vam reći da vas vole

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

4. Možda vas i upozoravaju

Ako vas žele upozoriti na nešto, pojavit će se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledat će čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smijete ignorirati.

5. Nekada ne progovaraju ni riječ

Oni možda neće govoriti u snu, već će prenijeti poruke telepatski. Možda će se samo nasmijati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

6. Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni

Ovi snovi se događaju svima koji su imali nekog tko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a htjeli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte s nekom od osobnih stvari voljene osobe.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: