Raj za sirovojelce: 1. luksuzno krstarenje Jadranom uz dvojicu svjetski poznatih raw – chefova Reviewed by admin on . Pozivamo Vas u ime agencije Well being Cruise s posebnom radošću i optimizmom na prvo krstarenje Jadranom od 25.6 do 2.7. 2016 g. s ponudom na meniju isključivo Pozivamo Vas u ime agencije Well being Cruise s posebnom radošću i optimizmom na prvo krstarenje Jadranom od 25.6 do 2.7. 2016 g. s ponudom na meniju isključivo Rating: 0

Raj za sirovojelce: 1. luksuzno krstarenje Jadranom uz dvojicu svjetski poznatih raw – chefova

sirovo

Pozivamo Vas u ime agencije Well being Cruise s posebnom radošću i optimizmom na prvo krstarenje Jadranom od 25.6 do 2.7. 2016 g. s ponudom na meniju isključivo vrhunskih sirovih delicija i ozdravljujućih sokova od voća i povrća na brodu deluxe kategorije

Naši domaćini/hostovi su ljudi koji su eksperti po pitanju zdravlja i blagodati sirove hrane jer su dugogodišnji iskustveni praktičari i imaju iznimne životne priče. Jesse Bogdanovich – čovjek koji je po medicinskim prognozama trebao umrijeti s 13 godina i koji se potpunom promjenom prehrane dignuo iz invalidskih kolica. Danas svojim životom svjedoči mogućnostima koje nudi priroda i stručno se posvetio promoviranju sirove hrane i držanju radionica i retreatova. On svim srcem pomaže ljudima od kojih je medicina digla ruke.
Naš drugi host je urnebesni raw-chef Chriss Kendall koji svojom zaraznom vedrinom unosi razigranost i kreativnost u pripremu jela i delicija od sirove hrane.
Ovo sedmodnevno krstarenje se odvija na luksuznom brodu President – razina hotela s 5 zvjezdica! Brod je dug 47, a širok 9 m i dovoljno je velik da pruži sigurnost i udobnost, a dovoljno mali da može uploviti i u vrlo male uvale i tako omogućiti direktan doživljaj predivne Jadranske obale i mora (uspavljivanje šumom mora u nenastanjenim uvalama, promatranja zaboravljenog neba osutog zvijezdama ili samo uživanje u ljepoti malih dalmatinskih mjesta i nezaobilaznoj razbibrizi ljetnog šušura).
Pridružite nam se na ovom duhovnom i tjelesnom iskustvu preobrazbe koje nastaje kada se čovjek otisne na fizičko, a simboličko duhovno putovanje ostavljajući sve iza sebe. Takav korak, bez obzira što je upakiran kao odmor, može pružiti iznimno oslobađajući osjećaj slobode i sagledavanje sebe i vlastitog života iz nove perspektive, a pogotovo sa svim vrijednim informacijama koje dolaze od predavača koji je već prošao veliki dio transformativnog puta i govori neporecivom snagom vlastitog iskustva.

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: