Prihvatite unutarnje promjene, one su potvrda vašeg razvoja Reviewed by admin on . . Svatko od nas je bar jednom osjetio da mu je koža tijesna. Nije isti kao do sada. Osjeća da gubi tlo pod nogama. Ne ponaša se na isti način kao ranije. U pita . Svatko od nas je bar jednom osjetio da mu je koža tijesna. Nije isti kao do sada. Osjeća da gubi tlo pod nogama. Ne ponaša se na isti način kao ranije. U pita Rating: 0

Prihvatite unutarnje promjene, one su potvrda vašeg razvoja

lijepa-zena-unutarnje-promjene.

Svatko od nas je bar jednom osjetio da mu je koža tijesna. Nije isti kao do sada. Osjeća da gubi tlo pod nogama. Ne ponaša se na isti način kao ranije. U pitanju je PROMJENA!

Promjena svijesti je nešto što predstavlja rezultat prethodnih unutarnjih promjena koje su opet prouzrokovane vanjskim događajima. Netko vas je povrijedio, a netko opet učinio neko dobro djelo i time utjecao da na život počnete gledati drugim očima.

Vrijeme u kojem živimo je prebrzo. Toliko se žuri da zaboravimo čuti i vlastite misli. Zaboravimo i na sebe, iako zastupamo teoriju da smo sebi najbitniji. I onda u nekom trenutku, obično kada shvatimo da više nemamo što izgubiti, shvatimo da više nismo isti.

Ranije bi na neke situacije odreagirali burno, a sada se samo osmijehnemo, slegnemo ramenima i nastavimo dalje. Na neke ljude smo reagirali impulsivno, sada prihvaćamo njihove različitosti i shvaćamo da je ustvari draž u tome. Nekada smo imali veliku ekipu, a sada biramo samo istomišljenike.

 Ako gledamo na promjene kroz godine u kojima se nalazimo, to je i normalno. Svatko od nas se minja shodno godinama koje ima i shodno iskustvima koje je stekao, događaja koje je proživio. Ne sudimo odmah na prvu zašto je netko baš takav kakav jest u danom trenutku. Možda on upravo sada prolazi kroz neku životnu fazu koja će ga oblikovati za neke naredne događaje. Možda upravo sada prolazi kroz neku psihičku promjenu da bi za neki veći i krupniji događaj u svome životu bio jači i odlučniji, stabilniji.

Kada prekinete neku vezu, plačete jer patite za osobom koja vam je nešto značila, patite za tom formom veze u kojoj ste bili ili pak, za samim osjećajem koji vas je do skoro hranio. Ali, sjetite se samo jedne činjenice – u životu se sve događa s razlogom! Ne patite, obrišite suze. Život je za vas spremio nešto mnogo bolje!

Prihvatite promene kao najbolju stvar koja vam se upravo događa u životu i osmijehnite se!

-Marija Tomičić

Izvor

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: