Pisac koji je shvatio tajnu: Najvažnije stvari kojima svoju ženu činim sretnom svaki dan Reviewed by admin on . . U svakoj vezi niti jedna osoba ne bi trebala, niti u jednom trenutku, posumnjati da nije voljena. Ako smo svjesni te činjenice, svako malo ćemo svojim djelom, . U svakoj vezi niti jedna osoba ne bi trebala, niti u jednom trenutku, posumnjati da nije voljena. Ako smo svjesni te činjenice, svako malo ćemo svojim djelom, Rating: 0

Pisac koji je shvatio tajnu: Najvažnije stvari kojima svoju ženu činim sretnom svaki dan

dobar-muz.

U svakoj vezi niti jedna osoba ne bi trebala, niti u jednom trenutku, posumnjati da nije voljena.

Ako smo svjesni te činjenice, svako malo ćemo svojim djelom, riječima ili najobičnijim zagrljajem, potvrditi našu ljubav i privrženost partneru.

Zaključak je jednostavan: sretan brak je moguć samo ako je svaki partner sretan.

Troy Stoneking je pisac i novinar koji svoje tekstove objavljuje i na stranicama Huffington Posta. Smatra da je tijekom više od 25 godina braka shvatio snagu “malih stvari”.

“Nisam uvijek savršen, znam pogriješiti, ali uvijek pokušavam biti dobar suprug”, ističe Troy.

On je vođen upravo pravilom da njegova supruga nikada ne bi trebala imati ni najmanju sumnju da je voljena.

Zdrava i Sretna vam preporuča da pročitate njegovih 11 bitnih stvari koje redovno radi i koje usrećuju njegovu ženu.

1. Obavljam jednostavne kućanske poslove

Jutros sam ispraznio perilicu suđa, ona je zbog toga bila zahvalna. Često joj pomažem s rubljem i napravim krevet.
Jednostavni poslovi pokazaju joj da se brinem o tome da se u našoj kući osjeća što ugodnije.

2. Usredotočen sam prvo na njezine potrebe

Uvijek je pitam što ona želi jesti za večeru, ne namećem joj svoje prijedloge. Na taj joj način pokazujem da poštujem njene potrebe.

3. Slušam bez upadica

Kad ona želi nešto podijeliti sa mnom, ja sjednem i slušam. Ponekad joj postavim pitanje kojim je navedem uđe dublje u svoje misli i emocije. Ne pokušavam riješiti problem, osim ako me ne traži. Zeznuo sam nekoliko puta dok nisam ušao u naviku samo je slušati. Žene često žele razgovarati kroz osjećaje, dok muškarci žele ponuditi brzo rješenje. Ponekad to i nije ono što ona želi. Samo slušajte, s vremenom ćete već shvatiti i sami.

4. Uvijek sam nježan prema njoj

Moja žena nikad ne čuje povišene tonove. Ne mora se bojati da bih joj ikada prijetio. Previše je volim da bi bio prema njoj bio išta drugo osim nježan. Kada se ne slažemo oko nečega, ne dozvoljavam da moje emocije preuzmu kontrolu nad mojim riječima i postupcima. Uvijek se sjetim koliko mi znači.

5. Koristim nježne riječi i riječi zahvale

Izgovaranje i ponavljanje lijepih riječi postat će navika. Kad se obraćam svojoj ženi, potrudim se da ona čuje koliko mi puno znači.  Nikome drugome u životu ne pokazujem jednaku privrženost.

6. Komplimentiram joj

Kada primjetim da je nešto promijenila, odjeću ili boju kose, uvijek joj udjelim kompliment.  Kada se nađemo sa prijateljima, uvijek je hvalim. Volim kako slika, kako izlazi van i trči po najgorem vremenu, volim što joj je jako stalo do drugih.

Volim ju i zato joj dajem stalno komplimente. Još više kada nije u blizini. Želim da cijeli svijet zna koliko je ona divna osoba.

7.  Preuzimam odgovornost

Obične stvari kao što su bacanje smeća, košenje trave i sitni popravci u kući – to su moje odgovornosti.. To je moj posao i ja ga obavim. Ponekad sam spor, ali ga obavim.

8. Slušaj, ispričaj se i promijeni se

Volim trčati, trenutno 5 kilometara je za mene mačji kašalj. Nekad mi je smiješno kada netko ne može pretrčati ni kilometar, ali me moja žena uvijek podsjeti kako je meni bilo na početku i što je za mene značilo pretrčati 5 kilometara. Uvijek me potiče da se prema ljudima odnosim sa zasluženim poštovanjem.

9. Pitam je za mišljenje

Kada moram donijeti neku važnu odluku, pitam je za mišljenje. Ona je inteligentna, pronicljiva i svjesna osjećaja drugih ljudi. Njen savjet uvijek cijenim.

10. Podržavam njene ambicije i snove

Za prošli rođendan, poklonio sam svojoj dragoj poklon karticu za lokalni umjetnički studio. Ona voli slikati i sada može pohađati više tečajeva i kupiti pribor koji joj treba. Želim da slijedi svoje snove i na taj način je praktično podržavam.

11. Kažem joj da je volim

Svaki dan, nekoliko puta u danu kažem svojoj ženi da je volim. I ona isto. Te riječi nikada ne gube na snazi i uvijek sam iskren. Želim joj dati do znanja da se nikada ne mora zapitati, već zna da je ona ta koju volim najviše.

Moje riječi i djela imaju veliki učinak na to kako se moja žena osjeća svaki dan. Davati sve od sebe da ju učinim sretnom je dio mog zavjeta u ovom braku. Kao partneri, uvijek moramo iskreno nastojati da nam sreća partnera bude uvijek na prvom mjestu.

zdravaisretna.hr

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: