Ovo sredstvo je pomoglo mnogima da se riješe ožiljaka od akni. 3 sastojka, 20 minuta dnevno Reviewed by admin on . . Ovaj članak je vrlo koristan za ljude koji pate od akni, jer većinom imaju problema s ožiljcima koje akne ostave iza sebe. Iako se komercijalni proizvodi i tr . Ovaj članak je vrlo koristan za ljude koji pate od akni, jer većinom imaju problema s ožiljcima koje akne ostave iza sebe. Iako se komercijalni proizvodi i tr Rating: 0

Ovo sredstvo je pomoglo mnogima da se riješe ožiljaka od akni. 3 sastojka, 20 minuta dnevno

ožiljci-od-akni.

Ovaj članak je vrlo koristan za ljude koji pate od akni, jer većinom imaju problema s ožiljcima koje akne ostave iza sebe.

Iako se komercijalni proizvodi i tretmani mogu pokazati učinkoviti u nekim slučajevima, oni su puni kemikalija koje mogu imati neke neželjene nuspojave. Srećom, postoje određeni prirodni sastojci koji vam mogu pomoći da biste se osloboditi tih ružnih ožiljaka učinkovito i u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Sljedeći recept je jednostavan za pripremu, a sadrži samo tri sastojka. No, to je najučinkovitiji prirodni lijek i potpuno sigurna alternativa za sve kemijske proizvode koje imamo na tržištu.

Sastojci:

– 4 žlica soka od limuna (svježe iscijeđenog)
.
– 4 žlice meda
.
– 1 bjelanjak
.

Priprema:

Uzmi malu zdjelu i dodati sve sastojke. Miješajte ih dok se ne pomiješaju i vaša krema je spremna. Nanesite smjesu na ožiljke, na licu ali i na drugim tjelesnim ožiljcima, i ostavite da djeluje na oko 20 minuta. Isperite zahvaćena područja toplom vodom.

Ponovite tretman svaki dan tijekom 7 dana i bit ćete iznenađeni rezultatima. Samo trebate biti uporni i vaše lice će izgledati kao novo.

mrhealthylife.com

Izvor

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: