Odaberite, što želite u svom svetom prostoru – negativne misli ili ljubav? Reviewed by admin on . . Kad god vam negativne misli uznemiravaju um, što god bili njihovi uzroci, vratite se korak unazad i razmislite na trenutak – “je li ovo ono što sam izabrao da . Kad god vam negativne misli uznemiravaju um, što god bili njihovi uzroci, vratite se korak unazad i razmislite na trenutak – “je li ovo ono što sam izabrao da Rating: 0

Odaberite, što želite u svom svetom prostoru – negativne misli ili ljubav?

mohanji-negativne-misli-ljubav.

Kad god vam negativne misli uznemiravaju um, što god bili njihovi uzroci, vratite se korak unazad i razmislite na trenutak – “je li ovo ono što sam izabrao da parkiram u svoj sveti prostor?”

Kladim se da nećete htjeti imati ništa s tim negativnim mislima. Umjesto toga, parkirajte LJUBAV u svoj sveti prostor, trajno. Sve što doživljavate je vaša vlastita kreacija. Drugi nemaju nikakve veze s tim. Što god čuvate unutra, vaš je vlastiti izbor. Drugi nemaju nikakve veze ni s tim.

Čuvajte brižljivo svoju zemlju. Život će postati predivan vrt gdje će samo cvjetovi ljubavi cvjetati. Lako ćete odbaciti korov koji truje i zagađuje sveti vrt bez ikakvog napora i bez kajanja. I nikada nećete povrijediti one koji vas vole. Vjerujte mi. To je moguće.

Zapamtite, duhovni život je zaista način života. To nije aktivnost ili ritual. Počinje i završava se s vama. To je vaše individualno putovanje. Volim vas uvijek.

-Moohanji

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: