Ne zaboravite da se pomolite za strpljenje onih koji još uvijek čekaju… Reviewed by admin on . . Samo u jednom trenutku na planeti Zemlji traje projekcija različitih “filmskih ostvarenja”. Komedija, tragedija, izvanvremenskih ljubavi, gubitak onih koje vo . Samo u jednom trenutku na planeti Zemlji traje projekcija različitih “filmskih ostvarenja”. Komedija, tragedija, izvanvremenskih ljubavi, gubitak onih koje vo Rating: 0

Ne zaboravite da se pomolite za strpljenje onih koji još uvijek čekaju…

sretna-molitva-ljubav-zahvalnost.

Samo u jednom trenutku na planeti Zemlji traje projekcija različitih “filmskih ostvarenja”. Komedija, tragedija, izvanvremenskih ljubavi, gubitak onih koje volimo, rađanje, slavlja… I tako neprestano, priče bez kraja.

Život je rulet koji nas iznenadi, ma koliko da se pripremamo na nešto lijepo ili manje lijepo. U tome i jest čarolija, u nepredvidljivosti i saznanju da svi “odigramo” sve uloge u filmu života. Ako današnji dan nije najsjajniji, ne sumnjajte da vas najbolji trenuci čekaju, tu su tik pored vas i spremni su, onda kada za to dođe vrijeme ili kada pokažete spremnost.

Uvijek očekujte najbolje, jer ne možete pogriješiti. Neka vas raduje saznanje da u danima kada vam ne ide baš najbolje netko slavi ljubav, netko tko je dugo na nju čekao. Ne očajavajte što to niste vi, već se radujte sreći drugih i znajte da vas vaša sretna zvijezda neće zaobići.

U danima kada vas sreća preplavi i vaš je red da slavite ljubav, ne zaboravite da se pomolite za strpljenje onih koji još uvijek čekaju svoja ostvarenja. I kako god pogledate, neka vas dobrota srca usmjeri da gledate sve što se događa s ljepše strane. Ne kao iluziju, već kao istinu promjene i nepredvidivosti života. Radujte se nečijoj ili svojoj sreći, ionako je sve JEDNO i svi jesmo JEDNO. 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: