Na vašem popisu interesa, gdje je Duhovna Istina? Reviewed by admin on . . Bog reče: Ti učiš. Ti rasteš. Ti Mi dolaziš bliže. A ipak, istovremeno, ti se i dalje držiš životnih pojavnosti i tako se čvrsto vezuješ za njih. Primjerice, . Bog reče: Ti učiš. Ti rasteš. Ti Mi dolaziš bliže. A ipak, istovremeno, ti se i dalje držiš životnih pojavnosti i tako se čvrsto vezuješ za njih. Primjerice, Rating: 0

Na vašem popisu interesa, gdje je Duhovna Istina?

energija-vibracija-duhovna-istina-Bog.

Bog reče:

Ti učiš. Ti rasteš. Ti Mi dolaziš bliže. A ipak, istovremeno, ti se i dalje držiš životnih pojavnosti i tako se čvrsto vezuješ za njih.

Primjerice, dob. Ti svim srcem u nju vjeruješ. U dob i u starenje ti vjeruješ više no u Mene. Vidiš bore i vjeruješ u bore više nego u Mene. Vjeruješ u slabost i krhkost i sijedu kosu više no što u Mene vjeruješ. U vrijeme ti više vjeruješ nego u Mene. Više vjeruješ u ono što vidiš nego u ono što ne vidiš. U činjenice više vjeruješ nego u Stvarnost. Više vjeruješ u kreme za uklanjanje bora nego u Mene.

Možda u boju kože vjeruješ više nego u Mene. Možda više od svega vrednuješ vanjski svijet. Gotovo je sigurno tako.

Ja te molim da dopustiš i druge mogućnosti.

U svijetu, kaskaderi čine stvari koje prkose smrti. Htio bih da vi činite stvari koje prkose starenju. Molim vas da ne progutate tako brzo starenje koje poriče život. Nemojte progutati tu priču.

Ja od vas tražim da propitujete što je Stvarnost, a što privid. Molim vas da propitujete uspostavljenu fizičku realnost.

Kažem vam da smrt ne postoji, a vi čitate i čujete o smrti posvuda, lijevo i desno. U osmrtnice vjerujete više nego u Mene. Jednostavno rečeno, vi u fizičke očitosti vjerujete s mnogo više vjere no što vjerujete u duhovno stvarnost. Ja to, naravno, razumijem. Samo kažem što jest.

Nadalje, možda vas duhovno uopće ne zanima. Duhovna Istina je možda posljednja na vašem popisu interesa. Vjerojatno vam je trebalo puno vremena dok u polje vašeg radara nije upala ideja o Istini s velikim I.

Ja vam ne govorim da se odreknete fizičkog svijeta, niti tražim da se pretvarate oko bilo čega. Ne tražim od vas da idete okolo i dijelite riječi o duhovnim Istinama kada to nije vaše iskustvo. Ipak vas molim da pohranite ovo što vam govorim. Dopustite mogućnost da postoji jedna druga Veća Stvarnost koja možda još nije na dohvat vaših prstiju, a ipak je dostižna.
Dopusti mogućnost da Puna Stvarnost može dosita već biti u tvom dosegu, jer je osvojila mjesto u tvojem srcu. Neovisno o tome kako se možeš osjećati ili što ti tvoj um može reći, tvoje srce postojano stoji s Istinom koju sadrži i ono sadrži cijelu Istinu. Voljeni, Ja uspravno stojim u tvojem srcu. Da, tvojem srcu. Uvijek.

Čak i kada nisi ponosan na svoje srce, Ja sam tamo, snažan, istinit, tebi tako vjeran.

Starim li ja, voljeni? Da, svjestan sam da sam vam se možda uvijek činio starim. Možda ste mislili da imam sijedu kosu i dugu bijelu bradu i da stojim na planini. Ja sam uvijek mlad, voljeni. Ja Zemlju prekoračim jednim korakom. Plešem i drmam se. Imam djetinje veselje i nikad ga ne gubim. Uvijek ga imam. Ja sam nevin, voljeni. Najneviniji od svih. Čak i kad znam sve o Stvaranju od početka do kraja, nevin sam. Ja jasno vidim, voljeni. To je Moja nevinost.

Ja vam iskreno kažem da ista ta nevinost prevladava i u vama. I ista mladost i ista bezvremenost prevladava u vama.

Što je sve drugo u usporedbi s Istinom o Nama?

Prevela DanielaKnapić

Izvor

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: