Muškarci, OVO žene žele da znate! Reviewed by admin on . . Voljeli bi da im možete čitati misli, vjerujete kako su one najkompliciranija bića koja postoje? Dragi muškarci, u nadi kako bi smanjili zbunjene poglede i os . Voljeli bi da im možete čitati misli, vjerujete kako su one najkompliciranija bića koja postoje? Dragi muškarci, u nadi kako bi smanjili zbunjene poglede i os Rating: 0

Muškarci, OVO žene žele da znate!

muškarci-zene-razgovor-brak-veze.

Voljeli bi da im možete čitati misli, vjerujete kako su one najkompliciranija bića koja postoje?

Dragi muškarci, u nadi kako bi smanjili zbunjene poglede i osjećaj frustriranosti, donosimo vam par sitnica koje žene žele da znate o njima, a da vam ne moraju reći!

 • Voljele bi da im možete čitati misli. Zamislite koliko bi život bio jednostavniji kad bi samo mogli čitati njezine misli. Ona kaže „molim te, izvadi robu iz perilice“ i to njoj automatski znači „i stavi ju sušiti“, ali vama ne pa onako mokru robu ostavite u lavoru u dnevnom boravku i uslijedi svađa zvana „razmišljaj malo“. Eh da, čitanje misli također bi dobro došlo i u spavaćoj sobi. Naime, ženama je ponekad neugodno reći što bi htjele, a zna im pak teško pasti kad nešto napravite krivo. Potaknite svoju dragu da više sa vama komunicira po pitanju seksualnih aktivnosti i želja, a što se drugih uputa u kućanstvu tiče – pa promućkajte glavom malo.

  .

 • Cijene angažman u kućanskim poslovima. Žene jako cijene angažman u kućanstvu. Stoga nemojte čekati da vas pet puta podsjeti prije nego li operete suđe ili popravite aparat za kavu. Žene kojima njihovi partneri pomažu u kućanstvu, tako skidajući dio tereta sa njih, puno su zadovoljnije u vezi, a samim time i raspoloženije za seks.
  .
 • Željne su pažnje i romantike. Svaka na svoj način, no sve žene vole pažnju i romantiku. Dokučite što je to što ona voli ili ju jednostavno pitajte (i onda zapamtite!) i iznenadite ju s vremena na vrijeme nekom romantičnom gestom ili znakom pažnje, poput romantičnog vikenda, večere u omiljenom restoranu, doručkom u krevetu, buketom cvijeća… Pokazivanje emocija i izgovaranje riječi „volim te“ također je jako bitno. Bez obzira što ste godinama zajedno i imate obitelj, lijepo je s vremena na vrijeme, a to ne znači samo za rođendan i na godišnjicu, čuti te dvije male riječi.
  .
 • Vole vidjeti da se trudite zbog njih. To svakako uključuje održavanje linije. Samo zato što ste se oženili ili uselili u zajednički prostor ne znači da se možete opustiti. Vođenjem računa o svom izgledu sa redovitim vježbanjem pokazujete svojoj da vam je stalo do nje i da joj želite biti privlačni. Tu također spada i redovito brijanje, grubi izgled neobrijane brade simpatičan je samo prvi dan nakon brijanja (ili dva ako vam brada raste sporije), kao i korištenje parfema i afteshave-a. Prisjetite se početka veze, unesite dašak tog zavođenja u svakodnevnu rutinu.
  .
 • Žele biti zavedene. Žene zavode seksi donjim rubljem, svijećama, glazbom, odličnom večerom ili desertom. Vaša se partnerica možda voli truditi po tom pitanju, no isto tako želi i da se i vi potrudite oko nje. Zavedite ju. Obucite i vi seksi donje rublje, sredite se kao da idete na prvi spoj, kupite joj cvijeće i nabacite onaj neodoljiv šarm zbog kojeg se zaljubila u vas.
  .
 • Slaganje sa njenom obitelji i prijateljicama jako je bitno. Ženama je drago kada se njihov partner slaže sa njezinim prijateljicama i obitelji. Bitno im je da te sfere života mogu spojiti, stoga se potrudite malo više kako bi uspostavili dobre odnose.
  .
 • Žele se osjećati cijenjeno. Žene drže tri kuta kuće, još k tome održavaju i karijeru i odgajaju djecu. Uvažite to, recite svojoj partnerici koliko cijenite sve što radi i pokažite to na način da pomažete više. Slušajte ju kad vam govori o svom danu, pružite joj potporu, kad vas traži da nešto napravite, onda to i napravite. Sjetite se samo koliko stvari ona radi u danu. Nipošto ju ne uzimajte zdravo za gotovo, to je početak kraja.
  .
 • Vjernost. Ova je stavka dovoljno jasna. Ne varajte je.
  .

Drage čitateljice, što biste još dodale?

Branka Tot Bešić

ladylike.hr

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: