Mame u pedesetima Reviewed by admin on . . Ne tako davno, žene, koje su rađale nakon dvadesete, smatrane su starim porodiljama. U međuvremenu su se granice pomicale. Sada nije rijetkost da žene prvi pu . Ne tako davno, žene, koje su rađale nakon dvadesete, smatrane su starim porodiljama. U međuvremenu su se granice pomicale. Sada nije rijetkost da žene prvi pu Rating: 0

Mame u pedesetima

mama-dijete-anastazija-rađanje-rusija.

Ne tako davno, žene, koje su rađale nakon dvadesete, smatrane su starim porodiljama. U međuvremenu su se granice pomicale. Sada nije rijetkost da žene prvi puta rađaju u četrdesetima. I, ako su u dobroj kondiciji, čine to bez problema. Što je omogućilo tako veliki pomak granica u tako kratko vrijeme? Znanje!

Mnoge su žene shvatile da ono, što se nekada smatralo propadanjem, nije starenje nego protuprirodno ponašanje. Žene puta boginje, koje svjesno vježbaju i hrane se svježom hranom, posvećene su čistoći i svjetlu, izgledaju bolje nego što su ikada u poznatoj nam povijesti svijeta izgledale zrele žene.
U pedesetima se osjećaju bolje nego u dvadesetima: iskustvo ih je naučilo koje su prave vrijednosti, naučilo ih je izražavanju zahvalnosti i zadovoljstva, širenju i produbljivanju duhovnosti i prirodnosti, naučile su odbaciti prošlost i negativnosti, prihvatiti i voljeti sebe, spoznale što ljubav nije, a što je.

Žene puta boginje imaju u sebi više života. Je li onda čudno što te boginje razmišljaju o tome da rode u pedesetoj?
Jedna od najvećih boginja naše planete – Sibirka Anastazija – govori o vremenu velikih promjena u kojem će žene i muškarci shvatiti da je uvjet opstanka podizanje „prostranstava ljubavi“. Riječ je o samoodrživim obiteljskim rajskim vrtovima koji imaju moć iscjeljivanja tijela, srca i odnosa. Kao rezultat toga, u ženama diljem svijeta, pojavit će se jedan novi nagon – nagon za rađanjem u zreloj dobi. Djecu će rađati djevojke od pedesetak, pa i više godina.

To vrijeme je sad.

Put boginje

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: