Feng Shui: Stvorite stan za napredak Reviewed by admin on . . Kako ćete urediti stan koji ste kupili ili iznajmili? Naravno, na osnovu Vaših unutarnjih potreba i Vašeg jedinstvenog pogleda u budućnost. Odabran način uređ . Kako ćete urediti stan koji ste kupili ili iznajmili? Naravno, na osnovu Vaših unutarnjih potreba i Vašeg jedinstvenog pogleda u budućnost. Odabran način uređ Rating: 0

Feng Shui: Stvorite stan za napredak

feng-shui-sandra-drincic-prosperitet.

Kako ćete urediti stan koji ste kupili ili iznajmili? Naravno, na osnovu Vaših unutarnjih potreba i Vašeg jedinstvenog pogleda u budućnost. Odabran način uređenja će se odraziti na Vašu unutarnju energiju, te i na mnoge aktivnosti koje su dio Vašeg funkcioniranja na dnevnom nivou. Savjete za uređenje doma treba uzeti u obzir, jer ne znate kakve su granice i mogućnosti nekretnine koju ste kupili.

ODABIR KVADRATURE STANA

Prvi korak ove odluke se odnosi na Vaše buduće planove. Ukoliko planirate živjeti sami, nije poželjno odabrati stan s tri spavaće sobe. Problem bi, naravno, predstavljao višak praznih, neiskorištenih soba. Sobe su „organi“, te bi, tako, nakon određenog vremena moglo doći do zdravstvenih problema, pogotovo ako bi neka od neiskorištenih soba služila kao skladište. Također, čak i samo jedna soba koja se ne koristi u određenoj kompasnoj direkciji prostora stvara zastoj (na primjer: sjever – karijera, stalni počeci „od nule“, te i nepronalaženje životnog puta). Ukoliko se nalazite u danoj situaciji – tada je potrebno da od jedne (neiskorištene) sobe napravite radni dio, a od druge mjesto za vježbanje, relaksaciju ili odmor.

Jedna naša klijentica živi sama u velikom luksuznom trosobnom stanu. Od jedne sobe je napravila radni prostor, a od druge svoj slikarski atelje. Slikanje je njezin hobi. Energija ove nekretnine je izvanredna. Svuda se osjeća ugodna i pozitivna atmosfera. Ne postoji osjećaj da ona živi sama.

PREDSOBLJE PROSPERITETA

Prednja ulazna vrata trebaju se otvarati ka dobro osvijetljenom predsoblju. Ulazni dio treba otkrivati veći pogled na stan, pružati osjećaj radosti i ugodnog ivota. Obavezno kreirajte kutak dobrodošlice u ovom dijelu. Dobrodošlica se odnosi na: energiju, novac, nove mogućnosti i goste.

Ako je ulazni dio mali i previše taman, možete očekivati nezadovoljstvo, bolest i novčane probleme (jer premalo Qi energije ulazi u Vaš dom). Ugodan izgled ulaznog dijela može se postići postavkom jače rasvjete i staze na pod.

Ukoliko postoji dio zida ispred kojeg možete postaviti komodu ili okačiti zidnu policu, onda, na istom, aranžmanom šarenog cvijeca i mini-dekoracijama napravite svoj oltar dobrodošlice.

PROSTORIJA PREKO PUTA ULAZNIH VRATA

Soba u koju gledate s ulaznih vrata (kada uđete u svoju nekretninu) ima utjecaj na Vaš život.

Ukoliko je u pitanju trpezarija
* sretan i uspješan život, ali je netko od ukućana stalno gladan.

Ukoliko je u pitanju dnevna soba
* dobar društveni zivot i bliskost s članovima obitelji.

Ukoliko je u pitanju kuhinja
* prevelika konzumacija hrane, gojaznost.

Ukoliko je u pitanju spavaća soba
* loš intiman život, osjećaj umora i slabašne (nedostatka) energije.

Ukoliko je u pitanju radna soba
* ključni životni cilj jest poslovanje, mada nije dobro da misli budu usmjerene samo ka jednoj životnoj oblasti.

Kupaonica/toalet
* gubitak novca.

Veoma je bitno da ono što prvo ugledate kada uđete u svoj stan bude lijepo sređeno (tj. privlačno). Ukoliko su to vrata od kupaonice – kupite ukrasne viseće rese koje ćete zakačiti s vanjske strane istih. Ovim ćete uljepšati osjećaj pražnjenja organizma kada pogledate ka tim vratima, te ćete, tako, i spriječiti odlazak svog novca. U svim dekorativnim trgovinama postoji veliki izbor (asortiman) šarenih i zanimljivih resa od različitih materijala; izbjegavajte rese koje na sebi imaju kristale, jer nije poželjno da isti upijaju energiju iz kupaonice.

Prihvatite i osnažite misao da ste zaslužili da živite bolje. Da trebate živjeti u prosperitetu i svim oblicima bogatstva. Ugodna atmosfera u Vašem domu Vas može usmjeriti na put ka procvatu i otvoriti Vam nova vrata uspjeha.

-Sandra Drinčić

Fengshuitajne.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: