Čuveni NBA liječnik otkriva: Ovo su benefiti spavanja na lijevoj strani! Reviewed by admin on . . Istraživanje liječnika, koje se tiče načina spavanja, umnogome će poboljšati kvalitetu vašeg sna. Doktor John Douillard je bivši direktor Player Develepmenta . Istraživanje liječnika, koje se tiče načina spavanja, umnogome će poboljšati kvalitetu vašeg sna. Doktor John Douillard je bivši direktor Player Develepmenta Rating: 0

Čuveni NBA liječnik otkriva: Ovo su benefiti spavanja na lijevoj strani!

spavanje.

Istraživanje liječnika, koje se tiče načina spavanja, umnogome će poboljšati kvalitetu vašeg sna.

Doktor John Douillard je bivši direktor Player Develepmenta za NBA klub New JerseyNets i objavio je preko 200 snimaka i članaka koji se tiču poboljšanja zdravlja. Sada je skrenuo pažnju na to kako se dobro naspavati, pogledajte njegov video koji objašnjava zašto definitivno ne bi trebali spavati na svojoj desnoj strani.

Glavni razlog zašto bi trebali spavati na svojoj lijevoj strani je zato što na taj način pomažete da vaš probavni sistem bolje probavi hranu dok spavate. Ako spavate na desnoj strani onda se izlažete velikom riziku da dobijete gorušicu i refluks kiseline. Ovo je zato što stomačni sokovi i kiselina iz želuca na taj način polako nadiru u vaš jednjak tijekom noći.

Spavanje na desnoj strani također nije dobro za vaš limfni sistem, koji je važan dio imunog sistema. Spavanje na lijevoj strani pomaže da glukoza, protein i drugi važni elementi uđu u vaš limnfi sistem brže. Ovo će također dobro utjecati na vaše srce i slezinu.

Prema tome, ako ste proveli svoj život spavajući na desnoj strani, sada je vrijeme da to konačno promijenite.

On je najzad okrenuo svu pažnju na to kako da spavate i da se ne budite, i da pritom tijekom noći učinite svoje tijelo zdravijim.

.Izvor

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: