Buđenje svjesnosti: Nemate granice, osim onih koje si sami dopustite Reviewed by admin on . . Postoji vaše fizičko tijelo i postoji vaše energetsko tijelo. Postoji vaš um i vaša osobnost, postoji i vaša duša / svjetlosno biće / viši um / sve ono što st . Postoji vaše fizičko tijelo i postoji vaše energetsko tijelo. Postoji vaš um i vaša osobnost, postoji i vaša duša / svjetlosno biće / viši um / sve ono što st Rating: 0

Buđenje svjesnosti: Nemate granice, osim onih koje si sami dopustite

buđenje-svjesnosti-kreator-zahvalnost.

Postoji vaše fizičko tijelo i postoji vaše energetsko tijelo. Postoji vaš um i vaša osobnost, postoji i vaša duša / svjetlosno biće / viši um / sve ono što ste bili prije ovog života i što ćete biti nakon.

Trenutak buđenja znači spoznaja svih tih “viših” dijelova za vrijeme života. Pri tom nije potrebno vidjeti slike, znati i analizirati.. jedino što je potrebno je osjećati.
Osjećati da ste ljubav, da ste veliki i jedinstveni. Da svi vaši životni potezi idu iz vas (posvještavanje) i da upravo zbog toga vi možete odlučiti koji će idući potezi biti.
Osjećati sve druge oko sebe na isti način, dopuštati zahvalnosti da vam pokaže životne lekcije i onda lagano kliziti kroz njih.. sasvim lagano, nježno ali učinkovito.

Nemate granica osim onih koje si sami dopustite, granice su dio fizičkog svijeta i ako se nalaze oko vas onda su tu samo da bi kroz njih nešto naučili. Učenje je lakše kroz prihvaćanje, shvaćanje, otpuštanje i nadilaženje.
Ne dopustite umu da vas vodi kroz život, njega zaposlite s nekim praktičnim zadacima.. Dopustite svom biću da plovi na valovima intuicije, ljubavi, svjesnosti.. trenutak kada sve postane smisleno bez obzira na vanjske okolnosti, trenutak kada sebe prepoznate u drugima.. i kada vlastitim iscjeljivanjem iscjeljujete svijet dopuštajući i da on iscijeli vas.

Budite kreator i dopustite da vam svaki dan, svaki trenutak otkrije djelić vas, a onda osjetite sve te vibracije koje ste donijeli, kako bi ih savladali, kako bi ih otpustili, kako bi kreirali dalje.

-Maja Šamarinac

jednostavnost.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: