4 znaka prošlog života Reviewed by admin on . Ako ste se ikada pitali zašto se, zapravo, toliko bojite visine? Je li vam se dogodilo da nekog pogledate u oči po prvi put, ali imate osjećaj da se zapravo poz Ako ste se ikada pitali zašto se, zapravo, toliko bojite visine? Je li vam se dogodilo da nekog pogledate u oči po prvi put, ali imate osjećaj da se zapravo poz Rating: 0

4 znaka prošlog života

prošli-životi-karma-reinkarnacija-srodne-duše

Ako ste se ikada pitali zašto se, zapravo, toliko bojite visine? Je li vam se dogodilo da nekog pogledate u oči po prvi put, ali imate osjećaj da se zapravo poznajete dugo? Zanimljive odgovore o prošlim životima daje dr. Brian Weiss, autor knjige “Čuda se događaju”.

Neke situacije objašnjavamo sebi kao déjà vu, ali dr. Brian Weiss ima drugačije tumačenje sljedećih slučajeva koji nas često zbunjuju…

1. Imate osjećaj da nam je nešto nevjerojatno poznato, ali ne možete objasniti zašto.

“Na primjer, jedna moja pacijentica se počela osjećati anksiozno tijekom medenog mjeseca u Grčkoj. Kada su ona i njen suprug krenuli dalje za Rim, ona se potpuno smirila. Kada je došla kod mene, radili smo na njenom prošlom životu i saznali da je zapravo bila ubijena u staroj Grčkoj. Sada nije imala pojma što joj je, ali aksioznost se probudila i to iz tako dalekog vremena”, kaže doktor Weiss.

Tijekom prisjećanja prošlog života je, naime, moguće izlječenje, moguće je oporaviti um, duh i tijelo, kao i ojačati sadašnjicu. Najčešće se znaci prošlog života pojašnjavaju kao déjà vu (senzacija koju osjećate, kao da ste nekoga već prije upoznali, ili kao da ste nešto već vidjeli prije).

2. Sanjate snove koji su toliko realni da niste sigurni jeste li ih uopće i sanjali.

“Imate li snove koji su toliko jasni, i idu i do najsitnijih detalja vas samih u različitim vremenima? To također može biti sjećanje na prošli život. Kao što sam napisao u svojoj knjizi, sjećanja na prošli život nisu obavezno sjećanja, već to mogu biti i neki simboli, nešto što treba biti interpretirano tako da mi sada možemo razumjeti kao jasnu poruku.”

3. U stanju ste da odlično riješite test iz historije (a bez mnogo učenja).

“Talenti, kapaciteti, stvari koje vam se sviđaju, stvari koje vam se ne sviđaju, privlačnost, ili averzija… sve to mogu biti tragovi prošlog života. Ako vas neki ljudi ili kulture privlače na neki poseban način, a nisu vam poznati, sve je to trag. Ukoliko ste sposobni da za nešto učite znatno manje od ostalih oko sebe, a s upola manje truda, mislite o tome, jer ste možda bili upravo tu ili govorili baš taj strani jezik.”

4. Osjećate da je netko vaša “srodna duša”.

“Često se događa da putujete kroz mnogo različitih života s potpuno istom grupom duša. Ja ih nazivam grupom srodnih duša, pratitelja, obitelji. Možda se veze mijenjaju iz života u život, ali duše su iste, na primjer: vaša prabaka se može reinkarnirati u vašu unuku. Promatrajući stvari na ovaj način, mi nikako ne gubimo one koji su nam dragi, već se s njima sretnemo kasnije na onom svijetu, ili čak opet na ovom, zbog reinkarnacije. U knjizi “Čuda se događaju” radio sam na mnogo primjera reinkarnacije. U jednom slučaju Michelle, čija je majka umrla kada je ona bila mala, je bila vrlo zadovoljna činjenicom da su njih dvije bile zajedno još prije srednjeg vijeka. U to vrijeme, bile su muž i žena.”

Izvor

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: