Na prste jedne ruke: Kad priča o ovih 5 stvari, znate da je vaša ljubav prava Reviewed by admin on . Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto znatno profanije. Znakovi da ste pronašli partnera za čitav život nalaze se posvuda, samo treba z Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto znatno profanije. Znakovi da ste pronašli partnera za čitav život nalaze se posvuda, samo treba z Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Obitelj » Na prste jedne ruke: Kad priča o ovih 5 stvari, znate da je vaša ljubav prava

Na prste jedne ruke: Kad priča o ovih 5 stvari, znate da je vaša ljubav prava

srodne-duse-prava-ljubav-brak

Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto znatno profanije. Znakovi da ste pronašli partnera za čitav život nalaze se posvuda, samo treba znati gdje ih potražiti.

Signale da je to TO! možete nabrojati na prste jedne ruke:

Palac

Nesebično i strpljivo pomaže dok rješavate papirologiju. Strpljivo čeka zajedno s vama u uredu državne uprave. Smanjuje tenzije kada shvatite kako ste, nakon 5 sati stajanja u redu, zaboravili ključni dokument pa ste prisiljeni otići kući i ponovno čekati u redu. Nasmijava vas kada popuste živci jer niste uspjeli na vrijeme predati poreznu prijavu. Ublažava posljedice stresa kada vas, poslije cjelodnevne bitke sa birokracijom, na vjetrobranu dočeka kazna zbog isteka roka parkiranja. Ne ljuti se na vas kada pokažete na šalteru kako s vama nema zafrkavanja. Sve to, muke po državnoj upravi, može otrpjeti samo osoba koja vas doista voli.

Kažiprst

kažiprst

Šalješ mu poruke, ali on ili ona ne odgovara. Jednostavno te nazove. Nedavno istraživanje provedeno na Brighamskom sveučilištu pokazalo je kako muškarci oklijevaju slati tekstualne poruke preko mobitela ili društvenih mreža, ukoliko im se osoba kojoj bi ih trebali slati, doista sve više sviđa. Jedan od razloga je i taj da muškarci, kada su sretni i zaljubljeni, govore više i traže kontakt licem u lice. Ukoliko su u sukobu ili su nesretni, izbjegavaju direktni susret pa je slanje poruka za njih bolje rješenje.

Srednjak

 

Pravi prst za ovu situaciju. Pokažete mu najgore od sebe. Odvedete ga na mjesto gdje se osjeća najmanje ugodno, primjerice kod ludog rođaka čiji životni stil nema šanse razumijeti! Dok sjedi na panju, ispred kuće čije je dvorište puno metalnog otpada, jer se rođo jako voli baviti motorima, pitate ga kako je? Nagradite ga sa smiješkom, dok s nevjericom gleda na kokoši, purice i patke u dvorištu vaše daljnje rođakinje, koja živi samo s mačkama i izmišljenim prijateljima. Ukoliko u tim trenucima ne pukne i ne pobjegne glavom bez obzira, taj je, i vjerujte, ostaje. I nemojte se praviti kako nemate baš ni jednog rođaka kojeg se sramite svi u obitelji..

Prstenjak

Stavio je taj prsten na tu ruku! Međutim, nemojte se opuštati. Još niste 100 posto sigurni. Tu ruku treba nježno držati dok šećete gradom. Treba je ponekad poljubiti, kada je hladno ugrijati. Prsten na ruci samo je komadić plemenitog metala. U vječnom dragom kamenu što ga krasi trebala bi biti uklesana vaša ljubav.

Mali prst

Počeli ste razgovarati o djeci. Spontano, bez uvodnog govora, on je prvi progovorio. Kada muškarci osjete da je došao pravi trenutak da počnu razmišljati o mogućnosti da jednoga dana, kroz primjerice, 5 do 10 godina, možda i ukoliko kupe i auto, vrate se s utrke Formule 1 ili tuluma na plaži na Ibizi, zbilja postanu tate, stvar je sigurna kao zicer Lionela Messija! Dobila si ga, curo i taj ti vječno ostaje!

Izvor

 

Leave a Comment