Feng Shui: Nekretnine s mogućnošću velikog prosperiteta Reviewed by admin on . . Jesu li najskuplje nekretnine uvijek one koje gledaju ka rijeci? U većini slučajeva, na osnovu proračuna i mogućnosti velikog prosperiteta, trebale bi biti. S . Jesu li najskuplje nekretnine uvijek one koje gledaju ka rijeci? U većini slučajeva, na osnovu proračuna i mogućnosti velikog prosperiteta, trebale bi biti. S Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Feng Shui: Nekretnine s mogućnošću velikog prosperiteta

Feng Shui: Nekretnine s mogućnošću velikog prosperiteta

prodaja-nekretnina-feng-shui-rijeka.

Jesu li najskuplje nekretnine uvijek one koje gledaju ka rijeci?

U većini slučajeva, na osnovu proračuna i mogućnosti velikog prosperiteta, trebale bi biti.

Snaga vode i njena Qi energija mogu ukućanima koji gledaju u njezin dobar tok donijeti ogromno bogatstvo. Gradovi čiji menadžeri (u okviru projektnih planova) projektiraju kvartove usmjerene tako da većina nekretnina u okviru istih gleda ka dobrom toku rijeke, svojim kupcima uz cijenu stana poklanjaju i energiju prosperiteta, a da to ni jedni ni drugi ne znaju.

Sav prospertitet na planeti i u životu svakog živog bića ovisi o vodi. Voda je glavni nositelj enegije i prenositelj informacija. U ljudskom tijelu, voda je u sastavu vezivnog tkiva. Voda je osnovno skladište bioenergetike čovjeka i ona ga povezuje s kosmosom. U prirodi je ima svuda. Voda je nevjerojatno složena tvorevina prirode, zagonetni kristal koji je sposoban čuvati informacije, te i da taloži i emitira energiju. Njezina moć promjene (transformacije) agregatnih stanja je nevjerojatna. Ona je osnova života na našoj planeti i nositelj života u našem organizmu.

U analizi pejzažnog Feng Shui sistema voda je najvažniji dio.

Pogled koji se pruža kroz najveći prozor u Vašem stanu može Vam donijeti veliko bogatstvo, ili, pak, može donijeti veliki gubitak i odsustvo prosperiteta.

Jedan od načina da se to procijeni je da se utvrdi koji vodeni tok je vidljiv iz unutrašnjosti vašeg stana. Kada promatramo tu stranu Vaše nekretnine, ona treba imati:
1. velike prozore i
2. vrata za izlazak na terasu.

Tao tajna kaže da stanovi koji ne posjeduju terasu nisu stopostotni donositelji sreće ukucanima (ne posjeduju sposobnost dovoljnog upijanja energije iz prirode). Vaš stan ima mogućnost velikog prosperiteta ukoliko posjeduje terasu koja gleda ka rijeci, a to ovisi i od smjera vodenog toka.

Postoje dvije mogućnosti (gledajući iz unutrašnjosti stana ka rijeci koju vidite) smjera vodenog toka:
1. odlazecći tok – yang smijer – rijeka teče s Vaše lijeve strane ka desnoj u odnosu na stan (u smjeru kazaljke na satu), te tada rijeka donosi uspjeh i bogatstvo,
2. dolazeći tok – yin smjer – s desna na lijevo (suprotno od kazaljke na satu), što podrazumijeva da će Vam rijeka donijeti prosperitet i sreću.

Osim toka, utjecaj na analizu ima i: veličina rijeke, njezina dužina, mogućnost sveobuhvatnog pogleda na istu, način na koji krivuda, te i kako izlazi i odlazi iz Vašeg vidokruga.

Ozbiljne analize treba obaviti po mogucnosti prije kupovine nekretnine. Ako ste već u vlasnistvu nekretnine koja gleda ka rijeci, treba provjeriti donosi li Vam ili odnosi sreću. Postoje sistemi zadržavanja sreće koja proističe iz rijeke, a postoje i metode blokiranja negativnosti koja dolazi ka Vama, ali navedeno ipak treba obaviti stručnjak.

Veoma loša pozicija nekretnine, koja ukućanima zadaje dosta problema, jest pozicija vode iza nekretnine (ukoliko se u pozadini nekretnine nalaze: rijeka, jezero, bazen, i sl.). Čak i najluksuznije vile, koje u pozadini nekretnine imaju bazene (a da, pritom, nije iskorigiran njihov loš utjecaj na tom dijelu parcele), prvenstveno stvaraju financijske probleme, a onda i mnoge druge.

-Sandra Drinčić

Fengshuitajne.com

 

Leave a Comment