SONIA CHOQUETTE u Zagrebu! Reviewed by admin on . . Sonia Choquette svjetski je poznata duhovna učiteljica i autorica preko 20 knjiga, od kojih je u Hrvatskoj prevedeno pet: - Put srca - Zamolite svoje duhovne . Sonia Choquette svjetski je poznata duhovna učiteljica i autorica preko 20 knjiga, od kojih je u Hrvatskoj prevedeno pet: - Put srca - Zamolite svoje duhovne Rating: 0

SONIA CHOQUETTE u Zagrebu!

SoniaChoquette_byTorgeNiemann_0624_big.

Sonia Choquette svjetski je poznata duhovna učiteljica i autorica preko 20 knjiga, od kojih je u Hrvatskoj prevedeno pet:
– Put srca
– Zamolite svoje duhovne vodiče
– Intuicija
– Hodočašće duše
– Odgovor je jednostavan

Ovog proljeća imamo čast ugostiti Soniu u Zagrebu, s dvije izuzetno zanimljive teme. Njene su radionice zaista poseban doživljaj koji doslovno daje krila, one su najljepši poklon koji si možete pokloniti!

“MOJE BRILJANTNO JA” 

  Subota 09.travnja 2016.  17:30-20:30

 Kroz ovu iscjeljujuću radionicu zaronit ćete duboko u samo srce vašeg bića i prisjetiti se tko ste vi zapravo. Pronaći ćete svog unutarnjeg genija – svoje briljantno JA.

Naša zapadnjačka kultura usmjerena je prvenstveno na razmišljanje i djelovanje iz uma, što nas udaljava od naše esencije. Tek kad se prisjetimo i ponovo posegnemo za našim istinskim JA, kad ga potpuno osjetimo i s njime se stopimo, tek tada naš život može postati autentičan i istinski lijep.

U ovoj radionici Sonia će nas suptilno uvesti u prisjećanje naše prave prirode i povezivanje sa samom srži našeg bića, kako bismo osjetili najbolji i najsjajniji dio sebe i otkrili novi način doživljavanja toga tko smo zapravo i življenja svog života iz tog osjećaja.

VRIJEME:  09.travnja.2016. – subota
17:30-20:30

“PODIZANJE VIBRACIJE SVOG ŽIVOTA”

Nedjelja 10.travnja 2016.  10:00-17:00 h

 U ovoj radionici Sonia će nas poučiti kako da podignemo vlastitu vibraciju, kako bismo iz te više i čišće vibracije mogli puno jasnije i snažnije kreirati sve za čime žudimo.
Već samim prisustvovanjem na ovoj radionici, vaša vibracija će se promijeniti.

Ukoliko se na putu ostvarivanja vaših želja susrećete s ometanjima i preprekama, to znači da u vašoj vlastitoj energiji postoje određene blokade.

Kroz kombinaciju predavanja, vođenih meditacija, rada u malim grupama i konkretne demonstracije na životnom primjerima, Sonia će nas voditi korak po korak kroz  različite slojeve našeg bića, kako bismo razumjeli različite vibracije tijela, uma, emocija i duše, da bismo mogli ukloniti naše nevidljive unutarnje prepreke i stupiti u neometanu komunikaciju sa svojim višim JA.

Otklanjat ćemo sve što nam stvara osjećaj težine i oslobađati vlastitu energiju kako bi mogla nesputano i rasterećano kreirati i stvarati.

Također, Sonia će nam pomoći da „otključamo“ i otpustimo najveći problem koji nam se stalno ponavlja, pomoću prisjećanja prošlih života.

Ova iscjeljujuća radionica pomoći će vam da pročistite, prihvatite i prigrlite sve dijelove sebe, kako biste mogli živjeti s puno više lakoće.

Nakon radionice bit ćete ispunjeni najdubljom radošću i entuzijazmom i spremni za nove pothvate u svom životu.

Nakon Soniinih radionica, znat ćete sa sigurnošću u svakoj svojoj stanici da je za vas baš sve moguće!

VRIJEME:   10. travnja 2016. – nedjelja
10:00-17:00 (s pauzom za ručak)

Radionice su na engleskom, s hrvatskim prijevodom.

MJESTO:     Hotel Westin (prizemlje)
Ul. Izidora Kršnjavog 1, 10000, Zagreb

CIJENE RADIONICA

SAMO RADIONICA U SUBOTU

Regularna cijena:                                          420 kn

 

SAMO RADIONICA U NEDJELJU

 Regularna cijena:                                      1.080 kn

OBJE RADIONICE

Regularna cijena:                                      1.300 kn

 

Organizacija: Sretan dan d.o.o.

PRIJAVE:
sretandan@inet.hr   092/3350557

Više informacija: http://sretandan.wix.com/sonia-in-croatia

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: