Prirodno disanje – kretanje Ćija Reviewed by admin on . . Čovek predstavlja jedan mikrorkosmos koji stvara sopstveni krug energije, a istovremeno je povezan sa jedinstvenom celinom Univerzuma i uključen u ogromni sis . Čovek predstavlja jedan mikrorkosmos koji stvara sopstveni krug energije, a istovremeno je povezan sa jedinstvenom celinom Univerzuma i uključen u ogromni sis Rating: 0

Prirodno disanje – kretanje Ćija

a.

Čovek predstavlja jedan mikrorkosmos koji stvara sopstveni krug energije, a istovremeno je povezan sa jedinstvenom celinom Univerzuma i uključen u ogromni sistem energije makrokosmosa.
Ako želimo da ostanemo lepi, zdravi, negovani i razvijemo unutrašnju snagu potrebno je da naučimo kako da negujemo naš Ći (energiju) da nesmetano cirkuliše u našem telu i kako da povećamo njegov volume. Da bi smo u tome uspeli neophodno je da osvestimo dah i način kako dišemo.

Centar za psihofizički razvoj OSAM organizuje radionicu prirodnog tao disanja koji čini osnovu Taičičuan i Ći Gong vežbi i kretanja Ćija.

Seminar obuhvata radionicu u trajajnju od 3 sata u kojoj ćete naučiti kako da dišete na jednostavan i lak način i kako da vodite svoj dah kroz svoje telo putem misli, tačaka i meridijana.

Radićemo:
– Abdominalno disanje
– Disanje na pet tačaka
– Disanje putem Ženmai meridijana i Dumai meridijana
– Ukorenjivanje putem daha
– Izbacivanje vatre u telu putem daha
– Produbljivanje daha
– Smirivanje srca putem daha
– Usmeravanje Ći – Energije putem misli kroz telo i meridijane
– Naučićemo kako da eliminišete stres u svakodnevnom životu putem daha

Seminar/radionicu vodi Valentina Šljivić, osnivač i predsednik centra OSAM, Taijiquan & Qi Gong instruktor / učitelj sa praksom od 15 godina u veštinama Taičičuan i Ći Gong – Vežbi zdravlja koja se zalaže za za promociju zdravog načina života i usavršavanje čoveka na svim nivoima kroz vežbanje Taijiquana i Qi Gonga-Vežbi zdravlja.
Više informacija: https://osameight.wordpress.com/instruktor-valentina-sljivic/

Radionici mogu da prisustvuju učesnici sa i bez iskustva. Cena za 3 – satnu radionicu iznosi 1000,00 rsd. Koja uključuje i kineski čaj, kao i elektronsku skriptu.

Prijava obavezna u inbox ili na e-mail: osam8eight@gmail.com putem koje ćete dobiti informaciju o adresi održavanja radionice kao i pripremne instrukcije za radionicu.

Više informacija o radu Valentine Šljivić
https://www.facebook.com/valentina.sljivicexdrakulic
https://www.facebook.com/Ći-Gong-Vežbe-zdravlja-257629734411344/?ref=hl
https://www.facebook.com/Taijiquan-Beograd-187469201266245/?ref=hl
https://www.facebook.com/Osam-Eight-centar-za-psihofizicki-razvoj-coveka-421914427992924/?ref=hl

Leave a Comment

%d bloggers like this: