Preobrazite svoje slabosti u snagu Reviewed by admin on . . Ova mala ali izuzetno moćna knjiga će značajno doprinijeti proširenju spektra vašeg znanja u cilju boljeg razumijevanja i jasnoće tematike emocija i sistema o . Ova mala ali izuzetno moćna knjiga će značajno doprinijeti proširenju spektra vašeg znanja u cilju boljeg razumijevanja i jasnoće tematike emocija i sistema o Rating: 0

Preobrazite svoje slabosti u snagu

jas.

Ova mala ali izuzetno moćna knjiga će značajno doprinijeti proširenju spektra vašeg znanja u cilju boljeg razumijevanja i jasnoće tematike emocija i sistema osobnog vjerovanja. Čitatelj otkriva put ka boljem razumijevanju sebe i drugih, kao i način za postizanje dubljeg unutarnjeg mira, a time i fascinantan način preobražavanja svojih slabosti u snagu.

Autorica Jasmina Kovačev

Ovom izuzetno korisnom knjigom ćete:

  • bolje razumjeti sebe i druge,
  • dublje razumjeti suptilnost i kompleksnost našeg uma i kako određuje naš život,
  • dobiti podstrek i volju za rad na sebi,
  • steći nove poglede na rješenja problema koje do sada niste vidjeli,
  • ukloniti sumnje u mogućnost suštinskih promjena u svom životu.

Cijena knjige: 79 kn+ 10 kn poštarine.

Knjigu možete naručiti  mailom na: organizacijahrvatska@gmail.com . Po primitku uplate, knjigu šaljemo poštom.

Jasmina Kovačev je pionir kvalitetne edukacije u domenu EFT-a , energetske psihologije, Internacionalni je Master Trener EFTa ispred profesionalne organizacije AAMET, Master Trener META-Zdravlja, edukator drugih naprednih znanja i vještina, osnivač Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća i kreator programa osobnog i profesionalnog razvoja “Okrugla duga”.
Širok spektar njezine edukacije i bogato praktično iskustvo s tisućama klijenata iz cijelog svijeta utkani su u predavanja koja već niz godina drži u mnogim zemljama.
Na Novom Zelandu gdje živi već preko dvadeset godina drži redovno retreat emocionalne mentalne podrške i transformacije za one koje je dodirnuo karcinom na bilo koji način.

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: