Poseban horoskop za 29.02. Reviewed by admin on . . Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Djevica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, . Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Djevica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, Rating: 0

Poseban horoskop za 29.02.

horoskop-29.02.-prestupna-godina.

Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Djevica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, Rak rođen za poduzetnika, Vodenjak otvoren, Škorpija temperamentom pravi čuda, Strijelac u odličnoj formi, a Ribe u obiteljskom okruženju. Ovo je dnevni horoskop za 29.02.2016.

OVAN

Posao: Vaš stav je isuviše gord za okolinu. Pokušajte poslušati što drugi imaju za reći, jer niste sami na projektu koji trenutno radite. Nečija podrška će vam dobro doći, pa se posavjetujte svakako oko daljnjih aktivnosti.

Ljubav: Partner vam je solidan u emocijama koje vam pruža. Možete se opustiti i zajedno prošetati u poslijepodnevnim satima.

Zdravlje: Pokušajte se odmoriti.


BIK

Posao: Imate odlične ideje koje vaš šef ne preporučuje još uvijek. Budite iskreni prema sebi i odlučite, je li u redu pasivan stav koji vam preporučuje netko, umjesto onoga što vi sami želite.

Ljubav: Turbulentan dan na polju emocija. Niste se nadali da vam je partner loše raspoložen i ne želi s vama dijeliti ono što je obećao. Budite iskreni prema sebi i pokušajte prelomiti makar to bio kraj veze.

Zdravlje: Pazite na srce.

BLIZANCI

Posao: Energičan stav, kojim krećete, može se na neki način protumačiti loše, od strane kolega i šefova. Budite široke ruke i ne dozvolite da se šire laži. Umjesto toga budite otvoreni i kolegijalni u svom stavu.

Ljubav: Bit ćete otvoreni prema partneru i nećete dozvoliti da vam se netko sa strane mijša u vaše intimne stvari. Postavit ćete stvari onako kako ste sami zamislili.

Zdravlje: Imate više energije koju morate da potrošite.

RAK

Posao: Ako ste kojim slučajem nezaposleni i nemate posao ni na vidiku još uvijek, rodit će se ideja za nešto više. Rođeni ste da se bavite poduzetništvom. Vaš talent za privatni posao je ideja koju ćete provesti u djelo.

Ljubav: Bit ćete pozvani na jedan događaj, koji vam može donijeti jedno solidno poznanstvo s osobom koja je rođena u znaku Lava.

Zdravlje: Solidno.

LAV

Posao: Ovaj dan nije dobar za početak koji ste možda planirali. Budite suzdržani, iako vam ovo može teško pasti. Ponekad ste spremni da namećete svoju volju, ali to ne smijete da protežirate još neko vrijeme. Pokušajte dobro sagledati cijelu situaciju, kako biste se mogli što bolje uklopiti u tim.

Ljubav: Polje vašeg ljubavnog života je još uvijek mirna luka. Bit će izazova malo kasnije, a vi ćete strpljivo sačekati svojih pet minuta.

Zdravlje: Posjetite joga centar.

DEVICA

Posao: Uporni ste i to je vaša najveća vrlina. Kolege vas poštuju. Možete dobiti bolje radno mjesto jer ste netko tko ima odlične kompetencije koje vam donose veći novac od onih u okruženju. Bit ćete i vi široke ruke prema onima koji vas vole.

Ljubav: Imate osjećaj da partner nije iskren i da se nešto iza brda valja. Moguće da ćete se malo razočarati na segmentu ljubavi.

Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Posao: Na nekim stvarima vam ljudi u okruženju mogu pozavidjeti. Bili ste isuviše dobri u njihovim očima i niste se dvoumili, da prihvatite i bolje stvari za sebe u odnosu na druge. Netko je ljubomoran na vas.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, nećete u takvom miljeu biti zadugo. Upoznat ćete nekoga sasvim slučajno, bez najave, osim ako ne pročitate današnji horoskop.

Zdravlje: Bili ste malo pod pritiskom u posljednje vrijeme, pa se savjetuje da uzimate vitamin C.

ŠKORPIJA

Posao: Pravi ste financijski mag. U suštini, kolege jedva čekaju da dođu do vas, kako bi se mogli posavetovati oko projekta koji trenutno radite. Ekonomija vam je jača strana bez obzira na okolnosti u kojima radite.

Ljubav: Vaša temperamentna priroda ne dopušta da ostanete sami. Možete poželjeti da budete u ugodnom društvu. Tko zna što vam se sve može dogoditi.

Zdravlje: Redovno trenirajte.

STRIJELAC

Posao: Netko će vam ponuditi novi posao. Bit ćete u odličnoj formi da nešto konkretno i započnete. Prijatelji vam mogu pomoći u svakom slučaju pa se slobodno oslonite na njih.

Ljubav: Većih problema na ovom polju ne očekujte. Danas samo možete biti pod utiskom koji ne garantuje da ćete ostati doslovno zajedno jer ste u suštini čovjek od flerta.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

JARAC

Posao: Ono što možete očekivati tijekom današnjeg dana, nije baš ugodna situacija kroz koju morate proći. Bit ćete na nivou početnika, što vam se u suštini neće svidjeti. Kolege smatraju da ste isuviše svoji i da ne zaslužujete tretman koji ste priželjkivali.

Ljubav: Partner je odličnog raspoloženja i može dosta pozitivno utjecati. Ne zaboravite da vratite emociju jer energija mora kružiti, u svakom slučaju.

Zdravlje: Niste odavno bili kod zubara.

VODENJAK

Posao: Isuviše ste intimni s kolegama na poslu. Bilo bi bolje da se držite na distanci. Ne morate sve tajne odavati. Budite bez većeg pritiska. Ne dozvolite, da vas netko pogrešno razumije, zbog postupaka od ranije.

Ljubav: Društvo vas prihvaća onakvim kakvi ste. Ne morate se mijenjati zbog novonastale situacije, koju je netko drugi izazvao svojom nemarnošću. Vi ste emotivno čisti.

Zdravlje: Koljena su vam slaba točka, pa možete popraviti i krvnu sliku.

RIBE

Posao: Bili ste zauzeti ovih dana i to vam nije išlo u prilog s obzirom da ste propustili bitne događaje na koje ste morali otići. Obitelj vam je, danas, na prvom mjestu i bit ćete uz njih u svakom slučaju.

Ljubav: Intimni ste isuviše i partner vas ne može prepoznati. Dajete dvojaku sliku o sebi. Budite otvoreniji prema drugima kako bi vas razumjeli.

Zdravlje: Mjehur vam je slaba točka.

Izvor

 

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: