Poruka za prijestupnu godinu: 2016. je godina dovršenja – potreban je skok u duhovnom razvoju! Reviewed by admin on . . 2016. je godina dovršenja Neki od vas su možda osjetili taj utjecaj kroz posljednjih nekoliko mjeseci zbog ciklusa koji je bilo potrebno dovršiti. Ukoliko ste . 2016. je godina dovršenja Neki od vas su možda osjetili taj utjecaj kroz posljednjih nekoliko mjeseci zbog ciklusa koji je bilo potrebno dovršiti. Ukoliko ste Rating: 0

Poruka za prijestupnu godinu: 2016. je godina dovršenja – potreban je skok u duhovnom razvoju!

duša.

2016. je godina dovršenja

Neki od vas su možda osjetili taj utjecaj kroz posljednjih nekoliko mjeseci zbog ciklusa koji je bilo potrebno dovršiti.

Ukoliko ste primili poruku i završili posao onda se vjerojatno osjećate optimističnije od onih koji svoj osjećaj nisu proveli u djelo.

Bez obzira na to, sadašnjost je najvažnija.

Ovo je godina kada morate napraviti skok u svom duhovnom rastu.

Pripremili ste se za novi ciklus i nema boljeg vremena od sadašnjosti za sadnju sjemena onoga što želite stvoriti.

Moj sin mi je poklonio ploču za pisanje u obliku Buddhe. To je ploča koja je postavljena na pladnju vode i ima spužvu. Možete naslikati nešto, napisati izreku ili što god, ali to traje samo nekoliko minuta i onda nestane. Ploča je čista i spremna za novu kreaciju, misao ili namjeru. To je sjajno.

Ja sam je koristio za pisanje afirmacija, za pisanje poruka ljubavi, za oslobođenje od neželjenih misli i za pružanje slobode željenim mislima. Slikao sam slike, pravio hijeroglife i još mnogo toga.

Stvar je u tome da se sve to događa u sadašnjem trenutku i onda izblijedi. Volim gledati zanimljive stvorene poruke kako se transformiraju… kao neka vrsta proricanja.

Budite neustrašivi u svom provođenju sretnog života.

Vrijeme je za djelovanje i završetak ciklusa, stoga iskoristite iznenađujuće mogućnosti koje vam postaju dostupne.

Ponekad će teško biti čuti informacije koje vam mogu pomoći, ali rast nije uvijek ugodan, pogotovo ako ste propustili vidjeti znakove ili obaviti potreban posao.

Ako ste se opirali, bit će vam potrebno više energije nego prije.

Obavite posao i budite svjesni rezultata, bit ćete dobro. Riješite se stvari i ljudi koji vas ometaju.

Dobro razmotrite situaciju i znajte kako je u redu shvatiti da ono što ste željeli nije najbolji izbor za vas, za vašu sreću ili vaš život.

Postoji toliko toga što možete raditi s alatima koje sada imate na raspolaganju.

Neodlučnost vas samo koči. Napravite izbor koji je najbolji za vas i ne pokušavajte ugoditi drugima.

Budite praktični,velikodušni i milostivi.

Imate magičnu sposobnost da stvari učinite ljepšima i kada usvojite taj stav pravite promjenu u svijetu.

Pronaći ćete druge ljudske anđele na putu koji će vam pomoći s energijom velikih pomaka, koja postaje sve jača, a vi ćete širiti svoje Svjetlo.

Izvor: beliefnet / atma.hr

Leave a Comment

%d bloggers like this: