Poprskala je zid lakom za kosu – mame širom svijeta su joj zahvalne Reviewed by admin on . . Noćna mora svakog roditelja su išarani zidovi. A koje dijete to nije bar jednom učinilo?    Zapravo je tako lako skinuti mrlje sa zidova. Ipak, nevolja t . Noćna mora svakog roditelja su išarani zidovi. A koje dijete to nije bar jednom učinilo?    Zapravo je tako lako skinuti mrlje sa zidova. Ipak, nevolja t Rating: 0

Poprskala je zid lakom za kosu – mame širom svijeta su joj zahvalne

lak.

Noćna mora svakog roditelja su išarani zidovi. A koje dijete to nije bar jednom učinilo?

 

Ipak, nevolja tek nastaje kada shvatite da je vaš mališan koristio upravo one markere koji se teško skidaju.

Mada, ništa nije nemoguće, a to su pokazale i mame s jedne australske facebook grupe gdje su otkrile jedan zaista čaroban trik za skidanje permanentnih markera.

Nećete vjerovati, ali riječ je o običnom laku za kosu.

Naime, jedna mama je na fejsbuk grupi objavila video na kome demonstrira čudeesnu moć laka za kosu. Jednostavno je prsnula na išarani zid, a zatim laganim pokretima čistom krpom skinula mrlju.

Tako je lako!
A lak za kosu možete upotrebiti i za mrlje na garderobi, jednostavno naprskajte, a zatim stavite u mašinu za rublje da se opere.

Na koje još načine možete upotrijebiti lak za kosu, pročitajte na 10 neobičnih načina upotrebe laka za kosu kojima ćete uštedjeti novac

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: