Ovise li osobine ličnosti i o krvnoj grupi? Provjerite! Reviewed by admin on . . Ma koliko to čudno zvučalo, krvna grupa nam, osim vrlo važnih zdravstvenih podataka, daje informacije i o našoj ličnosti. Evo prilike da saznate što vaša krvn . Ma koliko to čudno zvučalo, krvna grupa nam, osim vrlo važnih zdravstvenih podataka, daje informacije i o našoj ličnosti. Evo prilike da saznate što vaša krvn Rating: 0

Ovise li osobine ličnosti i o krvnoj grupi? Provjerite!

zim.

Ma koliko to čudno zvučalo, krvna grupa nam, osim vrlo važnih zdravstvenih podataka, daje informacije i o našoj ličnosti. Evo prilike da saznate što vaša krvna grupa govori o vama i vašoj ličnosti.

A (A+ i A-)

Bilo da ste A + ili A – krvna grupa, vi ste perfekcionist. Osoba ste koja svojim stavom i ponašanjem može spasiti dan, ali to ne znači da ste osoba bez mana. Za vas je svojstveno to da umijete biti suviše tvrdoglavi i posesivni, što svakako nije ugodno svakome.

B (B+ i B-)

Vi ste vrlo suosećajni i optimistični. Uz to, volite životinje i jako ste ambiciozni. Vrlo lako možete razumjeti stavove drugih ljudi, zbog čega vas posebno vole, ali vam je ujedno najveći neprijatelj sposobnost da se suprostavite svima. Ipak, nitko ne može osoporiti vaš ponos, fleksibilnost i činjenicu da ste nevjerojatan prijatelj.

AB (AB+ i AB-)

Vi ste veoma šarmantni i svakodnevne sitnice vas uopće ne nerviraju. Ljudi zbog toga vole biti u vašoj blizini, ali to ne znači da nemate mane. S obzirom na to da vam se nerijetko događa da budete zaboravni, možete odavati utisak čudaka.

0 (0+ i 0-)

Vrlo ste intuitivni i fokusirani, i odlično izlazite na kraj sa stresom i stresnim situacijama. Ono što je također odlika vaše ličnosti je da obožavate raditi, ali vrlo često se možete ponijeti i kao veliki egoist. Najveća prednost koju imate upravo je vaš dobar izgled.

 

IzvorLeave a Comment

%d bloggers like this: