Feng Shui: 2016. godina vatrenog crvenog majmuna Reviewed by admin on . . BUDUĆI PROSPERITET Majmun je 9. životinjski znak po redu u kineskom kalendaru, a tijekom ove godine vlada baš broj 9, koji predstavlja „budući prosperitet“, š . BUDUĆI PROSPERITET Majmun je 9. životinjski znak po redu u kineskom kalendaru, a tijekom ove godine vlada baš broj 9, koji predstavlja „budući prosperitet“, š Rating: 0

Feng Shui: 2016. godina vatrenog crvenog majmuna

2016.-Godina-Vatrenog-Crvenog-Majmuna.

BUDUĆI PROSPERITET

Majmun je 9. životinjski znak po redu u kineskom kalendaru, a tijekom ove godine vlada baš broj 9, koji predstavlja „budući prosperitet“, što znači da će biti započeti mnogi novi projekti koji će se ispostaviti kao uspješni. Poslovi vezani za izgradnju i nekretnine mogu biti profitabilni tijekom 2016. godine, a tijekom danog perioda se može očekivati i globalni ekonomski rast. Također, ova godina je berićetna za transport i srodne profesije.

VATRENI MAJMUN

Svaku kinesku godinu, u suštini, treba promatrati kao karakteristiku ponašanja i naravi životinje koja je prezentira. 2016. godina je godina: istrajnosti, spretnosti, upornosti, mudrosti, fleksibilnosti, nepredviđenih događaja, prevrtljivih situacija, godina vatre (takva je narav ovogodišnjeg majmuna), ali i godina svađa, strasti, ratova, požara… i uvijek se može naći rješenje da se dana vatra „ugasi“.

Na osnovi sistema 5 elemenata se može zaključiti kakva će energija dominirati određenom godinom. Ove godine (karta godine majmuna) „vatra sjedi na metalu“. Kartom ove godine vladaju dva elementa: vatra i metal. U sistemu elemenata vatra topi metal, što znači da će biti nesklada tijekom 2016. godine. Postoji i mogućnost međunarodnih sukoba, ali je vatra u ovom odnosu blaga,  te i dani, potencijalni sukobi neće biti nasilni. Svaki oblik dobre komunikacije i razumijevanja će stišai ovu vatru, a time i sukobe (konflikte).

2016. godina je odlična godina za komunikaciju, učenje, inovacije, nova poslovna partnerstva, proširenja mnogih poslova, ali i poslovne prijevare. Majmun je vrlo sposoban za prevaru, ali samo ako će time pomoći nekome, ili ako će na taj način doći do željenog cilja; nikada to ne radi da bi nekome naudio.

Tekuća godina je odlična za spiritualne puteve, metafiziku , NLP (neuro-lingvističko programiranje), te i psihologiju. Zato iskoristite energiju ove godine za rad na sebi i na ličnom napretku, usavršavajući različita metafizicka znanja, ali uz naglasak na praktičnom nivou!

2016. godina će biti okarakterizirana i obrtima tokova novca, ali i bolešću, ukoliko se ne bude vodilo računa o svom zdravlju (moguće su sljedece zdravstvene tegobe: pluća, gripa, pandemije, problemi s krvnim pritiskom, vidom, kožnim osipima, kašljem).

Majmun je vispreni izvođač pokreta i glamuroznog ponašanja, kao da je uvijek na sceni, zato se tijekom ove godine može očekivati napredak u sveukupnoj postavci i izvedbi azališnih, cirkuskih i kabaretskih predstava.

Majmun se voli takmičiti, tako da se to može manifestirati u mnoštvu takmičarskih, sportskih događaja, kao i u većem stupnju sreće u kockanju.

EMOCIJE U 2016. GODINI

Po pitanju emocija, tekuća godina predstavlja izazov za dugogodišnje odnose. Bit će „ili – ili“, jer će ego biti izražen, kao i izlijevi ljubomore; a, s druge strane, mnoge strasti mogu „izbiti ispod površine“, pa, time, neke ustajale, dugogodišnje veze mogu poprimiti određenu svježinu.

DOBRA/LOŠA

2016. godina je dobra za: pacova, vola, zmaja, konja, majmuna, pijetla i psa. Da naglasimo:pacov, zmaj i majmun imat će vrlo dinamičnu godinu, a u određenim područjima i nestabilnu. Tekuća godina će biti naporna za: tigrove, zmije i svinje, a financijski loša za zečeve; zdravstveno loša za kozu. Mnogo putovanja očekuje: tigra, konja, psa, svinju i zeca.

BEBE U 2016. GODINI

Deca koja se rode ove godine bit će: energična, inovatori, veliki humanisti, odlučni, samouvjereni, vođe. Bit će interesantni za suprotni spol, ali i vrlo ljubomorni. Imat će potrebu da dominiraju. Bit će vitalni, ali uz mogućnost osjetljive kože (mogućnost stvaranja/nastanka fleke ili mladeža na tijelu, kojima će biti „obilježeni“). Moći će mnoge stvari u životu realizirati zahvaljujući veoma plodnoj i bujnoj mašti. Veoma kreativni, sa snažnom voljom za realizaciju vlastitih ideja.

Ova godina je naklonjena rođenju kćeri, jer su ženstvene energije yin-a veoma snažne u 2016. godini. Svaka parna godina je yin godina, kojom u bazi vlada ženska energija.

Prethodna godina vatrenog majmuna je bila 1956. godina. Svake dvanaeste godine se ponavlja godina majmuna, ali se ista mijenja po sistemu elemenata: vodeni, drveni, vatreni, zemljani i metalni majmun, te se po danom redoslijedu svaka naredna godina majmuna i razlikuje. Prije 12 godina (2004. godina) je bila godina drvenog majmuna.

AKTIVIRAJTE PODRUČJE MAJMUNA U DOMU

Ove godine je Jugozapad blagotvorno područje. Dano područje se odnosi na: partnerstvo, brak, romansu, majku, jaku ženu, a 2016. godina ima najbolju leteću zvijezdu u ovom području, što znači da je, time, Jugozapad jos više pojačan.

Jugozapad pripada majmunu. Ako želite da ispoštovati energiju tekuće godine i aktivirati pozitivne aspekte iste, postavite figuru majmuna u jugozapadni dio Vašeg doma ili poslovnog prostora.

-Sandra Drinčić

fengshuitajne.comLeave a Comment

%d bloggers like this: