Čovjek kojem je Bog dao sve odgovore: Propustio je najvažnije u cijelom životu! (Video) Reviewed by admin on . . Nathan se budi na mjestu gdje mjesta nema, u prostoru gdje prostor ne postoji. Polako shvaća kako više nije na ovome svijetu, ali, nakon šoka, shvaća kako je . Nathan se budi na mjestu gdje mjesta nema, u prostoru gdje prostor ne postoji. Polako shvaća kako više nije na ovome svijetu, ali, nakon šoka, shvaća kako je Rating: 0

Čovjek kojem je Bog dao sve odgovore: Propustio je najvažnije u cijelom životu! (Video)

n.

Nathan se budi na mjestu gdje mjesta nema, u prostoru gdje prostor ne postoji. Polako shvaća kako više nije na ovome svijetu, ali, nakon šoka, shvaća kako je konačno došao onaj trenutak kada može saznati sve odgovore na sva pitanja o svom životu.

U „razgovoru s Bogom“, bilo je vrlo zanimljivo, jer mu je Bog prikazao sve situacije koje ga zanimaju, kao da ih ponovno proživljava. Mladić, je tako krenuo od najranije mladosti i pa je upitao tko mu je ukrao bicikl kad je bio dječak.  Zanimalo ga kada je bio najhrabriji, kako je surfao na valovima, tko mu je dao najbolji savjet, koliko je jaja pojeo, koliko je puta nekome dao pet…

Odgovori su neočekivani, neki više, neki manje. Na primjer hrabrost je pokazao kao dječak, a zanimljiva retrospektiva zaustavlja se onog trenutka kada se, među brojnim sjećanjima, pojavi njezin lik, djevojke Paige.

„Koja je žena bila stvorena za mene?“, pitao je mladić, a Bog mu je pokazao Paige.

Nerado prihvaćajući taj odgovor, postavlja još jedno pitanje. „Ne, mislio sam, koja je žena u historiji čovječanstva bila idealna za mene?“, pitao je, ali i na to mu je Bog pokazao Paige.

Svjestan svog propusta, jer su Paige i on davno prekinuli, postavlja niz drugih koji se tiču njenog života.

„Je li se udala?“, „Što radi sada“, pitao je o njoj, a kada mu je Bog pokazao njezin život i dijete, više nije želio o njoj razmišljati.

Nathan je želio prestati razmišljati o bivšoj, pa je Boga upitao: „Kada sam bio najsretniji?“.

Odgovor koji mu je Bog dao totalno ga je potresao. Pogledajte kratki i višestruko nagrađivani film u kojemu su se mnogi prepoznali i zbog kojega su potekle čak i suze:

Izvor

 

 Leave a Comment

%d bloggers like this: