Bit će vam žao što ovo niste znali ranije: Pospite sodu bikarbonu po krevetu! Reviewed by admin on . Nema čovjeka koji svakoga dana ne provede bar nekoliko sati u krevetu. Bilo da ga koristite samo za noćni odmor ili se volite i preko dana ušuškati, grickati ne Nema čovjeka koji svakoga dana ne provede bar nekoliko sati u krevetu. Bilo da ga koristite samo za noćni odmor ili se volite i preko dana ušuškati, grickati ne Rating: 0

Bit će vam žao što ovo niste znali ranije: Pospite sodu bikarbonu po krevetu!

soda

Nema čovjeka koji svakoga dana ne provede bar nekoliko sati u krevetu.

Bilo da ga koristite samo za noćni odmor ili se volite i preko dana ušuškati, grickati nešto uz film, ovaj udobni komad namještaja je svakako jedan od onih u kojima volimo da provedemo vrijeme.

Ali, malo ko misli o čišćenju istog!

Znate  lida se u madracu vašeg kreveta nalazi na milijune mrtvih stanica kože, prašine i grinja?! Da ne spominjemo znoj koji tkanina upija! Zato ga morate hitno očistiti. Ali, kako?

Žena po imenu Melissa Maker otkrila je sjajan i vrlo jeftin način kako to da učini. Naime, ona svakog dana po madracu prosipa sodu bikarbonu!

Sve što vam treba jeste oko 200 g sode bikarbone, koju ćete posuti po madracu. Ostavite da djeluje 30 minuta, pa usisajte.

Osim što ćete od sada spavati u zdravom “okruženju”, vaš krevet će i divno mirisati!

Prakticirajte usisavanje madraca i prije i poslije čišćenja magičnim bijelim prahom.

Komentar Alternativainformacije: Sigurni smo da ovo ne treba raditi baš svaki dan 😉

Izvor

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: