Napravi sama: Riješite se neugodnih mirisa iz kuhinjskih odvoda Reviewed by admin on . . Kuhinjski odvodi često mogu ispuštati mnoštvo ne tako ugodnih mirisa. Naučite kako jednostvno napraviti kuglice s kojima će vaša kuhinja uvijek divno mirisati . Kuhinjski odvodi često mogu ispuštati mnoštvo ne tako ugodnih mirisa. Naučite kako jednostvno napraviti kuglice s kojima će vaša kuhinja uvijek divno mirisati Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Stanovanje » Napravi sama: Riješite se neugodnih mirisa iz kuhinjskih odvoda

Napravi sama: Riješite se neugodnih mirisa iz kuhinjskih odvoda

čišćenje-odvoda-kuhinja-mirisi-savjeti-kuglice.

Kuhinjski odvodi često mogu ispuštati mnoštvo ne tako ugodnih mirisa. Naučite kako jednostvno napraviti kuglice s kojima će vaša kuhinja uvijek divno mirisati.

Uputstva smo pronšli na blogu MadeFromPinterest, a potrebno vam je tek nekoliko sastojaka koje već sada imate u kuhinji.

Pripremite: ¾ šalice sode bikarbone, ½ šalice soli, ½ žličice deterdženta za suđe i 1 limun. Trebat će vam još: pleh (tepsija), papir za pečenje, žlica za sladoled i staklenka s poklopcem.
Izmiješajte sodu bikarbonu i sol, pa dodajte naribanu koricu limuna i deterdžent za suđe. Limun presijecite na polovice, pa iscijedite sok i postepeno dodavajte u smjesu miješajući konstantno.

Pleh obložite papirom za pečenje, pa žlicom za sladoled formirajte kugle od smjese i redajte ih na pleh. Ostavite da se osuši preko noći.

Da biste očistili svoj odvod u kuhinji i odagnali neugodne mirise, samo stavite kuglicu na vrh odvoda i pustite toplu vodu da lagano curi. Ona će topiti kuglicu postepeno i tako pročišćavati odvod.

Pročitajte i kako možete očistiti odvode uz pomoć čudotvornog otpadnog enzima!
lifepressmagazin.com

 

Leave a Comment