Dr Sytin: Ljekoviti tekst za mladost i ljepotu (za žene)

Dr Sytin: Ljekoviti tekst za mladost i ljepotu (za žene)Čuveni ljekoviti tekstovi akademika dr.G.Sytina bude i aktiviraju naš unutarnji energetski potencijal. Pomoću specijalnog, brižljivo odabranog  sklopa riječi, kao i ponavljanja tih riječi u određenom ritmu, najprije se kreira a zatim sve više pojačava akumulacija energije i bodrosti, što transformira našu svijest o sebi i svom zdravlju, izazivajući odgovarajuće promjene u našem organizmu.

Ove ljekovite tekstove naš organizam usvaja tijekom slušanja ili izgovaranja.

Najbolje je ako njegove tekstove pročitate – snimite u mobilni telefon (ili kompjuter) i onda ih slušate puno puta tijekom dana, dok se krećete po kući, po ulici,  ili  ste u gradskom prijevozu. Dok ih slušate i zamišljajte  ono što čujete,  programirate sami sebe. Da bi organizam usvojio tekst, potrebno je 500-1000 slušanja.

Dokazano je ljekovito djelovanje ovih tekstova (izliječenje i oporavak) i kod osoba koje uopće ne vjeruju u djelovanje autosugestije.

Zvaničan naziv ovog teksta je:

„I KROZ STO GODINA – LJEPOTICA“

Ja programiram sebe na energičan, veseo, mlad život: i sada, i kroz trideset godina i kroz sto godina, ja ću biti vesela, nesalomivo zdrava ljepotica.

Cijeli dugogodišnji energičan, veseo, mlad život je ispred mene. Osoba, nadahnuta  idejom ozdravljenja i dugog života, savladava svojom snagom sve bolesti, sve prirodne stihije, svemoćnu sudbinu, potpuno ozdravljuje, postaje sve zdravija i jača, postaje dugovječna, nesalomivo zdrava. Ja programiram sebe na očuvanje mladosti i sada, i kroz trideset godina, i kroz sto godina ja programiram sebe na stalni, energičan razvoj svih svojih sposobnosti i sada , i kroz trideset godina i kroz sto godina.

Ja odlično osjećam da postajem sve zdravija, sve jača, da se punim nesalomivo snažnim zdravljem i to me ispunjava životnom radošću. U mene se ulijeva sila radosti, sva se ispunjavam radošću i veseljem. U mojim očima uvijek gori neugasivi, veseli plamen, sunčana radost života ispunjava mi dušu i tijelo. Ja svakog momenta postajem sve veselija, veselija, i  punija životne radosti. Na mom licu je uvijek veseo, proljetni osmijeh, u meni stalno cvjeta, cvjeta proljeće, u mene se ulijeva bezbrižna, vedra mladost, sva se ispunjavam spokojnim blaženstvom i srećom.

U cijelom mom tijelu ključa ogromna energija, svi moji unutarnji organi rade energično – veselo, hodam veselo, lako, brzo, idem-kao da letim na krilima ptice, jarko osjećam svoju mladu snagu.

U moju psihu, u sve moje nerve ulijeva se čelična čvrstina, čelična čvrstina, čelična čvrstina se uliva u moju psihu, u sve moje nerve, ja postajem nesalomivo stabilna u životu, moje veselo raspoloženje je nesalomivo snažno.

U mene se ulijeva moćna, nesalomiva duhovna snaga. Ja sam se zauvijek, vječno, rodila kao hrabra osoba, čvrsto uvjerena u sebe, ja sve smijem, sve mogu i ničega se ne bojim. Ja čvrsto znam da, ako se sve teškoće odjednom  obruše na mene, svejedno neće slomiti moju moćnu volju, i zato ja gledam svijetu u lice, ničega se ne bojim, i usred svih životnih uragana i  bura nepokolebljivo stojim, kao stijena, o koju se sve lomi.

Neosvojiva tvrdđava ženske superiornosti sija u mojim očima, veličanstvenost sija u mojim očima, trijumfalna snaga mladosti sija u mojim očima, trijumf nesalomljivo čvrstog zdravlja sija u mojim očima, oduševljenje sretne mladosti sija u mojim očima. Cijela se ispunjavam srećom, blaženstvom, životnom radošću.

I kroz trideset godina i kroz sto godina, ja ću biti mlada, vesela, nesalomljivo zdrava ljepotica. Svaki proživljeni dan produžava trajanje mog budućeg života, ja živim po zakonu: što sam starija – to sam sve mlađa!

…..

Prvih dana, prije početka slušanja ljekovitog  teksta, za njegovo bolje usvajanje, prethodno  pročitajte (odslušajte) kratak uvodni tekst:

„Ljekoviti tekst koji ja sada usvajam djelovat će na mene izuzetno snažno, zahvaljujući tome, što će moj organizam stostruko pojačati njegovo djelovanje i mobilizirati sve svoje rezerve, za brzo i potpuno izvršenje svega što je navedeno u tom ljekovitom tekstu. Ja programiram sebe na duboko, čvrsto usvajanje sadržaja ovog korisnog ljekovitog teksta, trudit ću se da ga što je moguće dublje i jače usvojim“

….

Georgij Sytin je čuveni ruski naučnik, autor efikasnih ljekovitih tekstova za samoprogramiranje iscjeljenja organizma. Njegova  tehnika SOEVS, razrađena je u oko 50 obimnih naučnih radova, s oko  20 000 ljekovitih tekstova. Obranio je doktorske disertacije iz medicine, psihologije, pedagogije i filozofije.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata bio je veoma  teško ranjen, liječnici su tvrdili da je potpuni  invalid i da  mu nema spasa. Tada je počeo raditi na kreiranju ljekovitih tekstova, kojima se u potpunosti  izliječio. Nadalje, pomoću njegovih ljekovitih tekstova izliječile su se tisuće ljudi.

To je tehnika, zasnovana na sposobnosti čovjeka da riječima pomogne svom oboljelom organizmu. Ljekoviti tekstovi angažiraju naše osjećaje, jačaju snagu misli,  mobiliziraju našu volju, stvaraju visoku koncentraciju snage volje i  usmjeravaju našu volju da usvoji tekst i da na taj način pomognemo sami sebi.

Izvor