Financijski horoskop: Što vas čeka ove godine? Reviewed by admin on . . Nekim horoskopskim znakovima zvijezde će biti veoma naklonjene u 2016. godini i mogu očekivati velike financijske dobitke. Jesu li zvijezde u domeni financija . Nekim horoskopskim znakovima zvijezde će biti veoma naklonjene u 2016. godini i mogu očekivati velike financijske dobitke. Jesu li zvijezde u domeni financija Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Zabava » Financijski horoskop: Što vas čeka ove godine?

Financijski horoskop: Što vas čeka ove godine?

novac-horoskop.

Nekim horoskopskim znakovima zvijezde će biti veoma naklonjene u 2016. godini i mogu očekivati velike financijske dobitke. Jesu li zvijezde u domeni financija naklonjene vašem znaku?

Ovan

Ne zanosite se previše, postoje velike mogućnosti da ostanete kratkih rukava. Pasivnost vam neće donijeti nikakvo materijalno bogatstvo, zato što prije prionite na posao.

Naročito kritičan period za vaš budžet mogli bi biti veljača i ožujak pa je preporučljivo da se do tada pokrenete. Ipak, ako se vaš urođeni ponos aktivira u dovoljnoj mjeri, radit ćete i poslove koji nisu na vašem nivou samo da izbjegnete blamažu zbog žicanja novca od poznanika. Ako uspijete suzbiti svoju impulsivnost i inertnost, druga polovina godine mogla bi biti relativno uspješna na polju financija. Otvorit će se neke nove mogućnosti, pogotovo Ovnovima koji traže posao ili onima koji rade u privatnom sektoru, a nisu zadovoljni svojim tretmanom i svotom koja im sjedne na račun svakog mjeseca.

Bik

Bikovi neće započinjati nijedan posao koji nisu detaljno isplanirali. Više vole ići utabanim, provjerenim putem nego riskirati s nečim nedovoljno istraženim.

Poznato je da Bikovi i novac ne idu zajedno jer vole banalizirati, ali 2016. godina je druga priča. Čeka ih veliki novac na proljeće, novac od kojeg će dobro živjeti. Najpovoljniji period ih očekuje do sredine ljeta.

Još jedna pozitivna stvar koja očekuje Bikove jest val novih korisnih kontakata. Poznato je da niste baš najvrijedniji znak u Zodijaku tako da postoji velik rizik da novac iz prve polovice godine potrošite. Zato će vam od koristi biti silne veze koje mogu pomoći. U suprotnom, pomoć ćete potražiti od bližnjih.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno živahne, optimistične, komunikativne i često vode izuzetno brz život.

Međutim, tijekom 2016. godine njih očekuje velika novčana gužva. Posuđivat će novac na sve strane, a najviše od obitelji. Ipak, ne očekujte previše.

Oslonite se samo na sebe i probajte, naročito u drugoj polovini godine, raditi svaki posao koji vam ponude, jer realno ne možete mnogo birati, a dugovi se moraju vratiti. Blizanci koji pažljivo budu rješavali svoje poslovne zadatke neće izgubiti svoj financijski status. Međutim, njihovo zalaganje na poslu neće biti adekvatno nagrađeno.

Rak

Rakovi su osjećajne duše kojima je potrebna nježnost, ljubav i prijateljstvo. Možda jesu hipersenzibilni, ali su spremni raditi do posljednjeg atoma snage. Jedan emotivac poput Raka lako se veže za svaku zarađenu kunu.

Čitava godina ići će glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija, međutim ne očekujte da ćete postati multimilijunaš. Dobra stvar je što će vam se novac lijepiti za ruke pa ukoliko želite uložiti, najbolje prilike za vas leže u pekari, teretani, mjenjačnici ili kemijskoj čistionici.

Iako se vama čini da njih već ima na svakom koraku, vrlo su povoljni aspekti planeta upravo za vaš znak. Zapamtite: ono što sad uložite može vam se mnogostruko vratiti za godinu ili dvije, potrebno je samo da imate vjere u sebe i svoju viziju. U ostvarenju vaših planova mogu vam pomoći bliski prijatelji pa nije isključena mogućnost partnerstva.

Ipak, na sve moguće načine izbjegavajte tu mogućnost jer bi u narednom periodu moglo doći do problema, jer s velikim iznosima uglavnom dolaze i velike komplikacije.

Lav

Najnesretniji čovjek na svijetu može biti Lav bez autoriteta ili onaj u mirovini.

Lavovi ove godine, kao i svake druge, konstantno zarađuju pristojno, ali i još pristojnije troše. Za njih riječ štednja ne postoji pa tako redovito idu u minus.

Vaši prihodi će se povećavati, ali istim tempom će vam i rashodi skakati do neba. Posla će biti i više nego što bi možda drugim ljudima bilo potrebno ali s obzirom na vaše potrošačke apetite … Dobro je što se ne bojite napornog rada ali bi bilo bolje da razmislite o štednji ili barem ulaganju u nekretnine umjesto što sve uvijek spiskate na garderobu, provod i luksuzna putovanja.

Možda jeste osoba široke ruke, uvijek spremna pomoći drugim, ali kako znate da će itko htjeti vama izaći u susret? Međutim, vi ćete se kao i obično iz svake neprilike iščupati zahvaljujući svom intelektu. U posljednja tri mjeseca 2016. godine moguć je priljev sredstava zahvaljujući suradnji s osobama ili međunarodnim tvrtkama. Međutim, ako ne budete racionalno trošili, na samom kraju 2016. možete se opet naći na nuli, zato budite pažljivi s financijama.

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku često mogu pronaći zaborav u poslu kojim se bave. Tihe su, povučene, promišljene i uživaju u poslovima u kojima se zahtijeva pažljivo planiranje i usklađivanje mnoštva detalja.

Proračunatoj i preciznoj Djevici ništa ne može promaći. Oni točno znaju s koliko novca raspolaže u svakom trenutku. Zna čak i koliko je susjed uštedio za crne dane.

Prihodi u 2016. godini neće razočarati Djevicu, a posebno plodni periodi za dobit su jesen i zima. Postoji mogućnost promjene posla ili napredovanje u karijeri što bi se moglo pozitivno odraziti na vaš budžet. Kao po običaju, svoj ćete novac čuvati. Kako nemate previše povjerenja u banke, novac ćete brižljivo štediti, povremeno prebrojavati i kriti ispod madraca, daleko od očiju ostalih ukućana.

Vaga

Živahni i duhoviti pojedinci koji naprosto zrače pozitivnom energijom.

Osnovna nit koja se provlači kroz cijelu 2016. godinu za Vage je naporan rad, koliko god vi niste ljubitelj prevelikog zalaganja na poslu. Ipak, možete se radovati jer će vam ova godina biti izuzetno uspješna, naročito za pripadnike ovog znaka koji imaju umjetničke sklonosti.

Bez obzira na to koliko vam ponekad bude teško što vaš privatan život morate staviti sa strane, neka vas motivira misao da ćete tijekom ove godine zaraditi više nego ikad. Kasnije ćete imati vremena uživati u plodovima svog rada, ali neophodno je da se prvo pomučite jer vam ne može baš uvijek sve pasti s neba.

Međutim, možete očekivati nenadane dobitke na financijskom planu u periodu od rujna do prosinca. Prisjetite se postoji li u vašoj obitelji neki zaboravljeni djed ili ujak koji je davne ’45-e napustio državu zbog neslaganja s tadašnjim državnim uređenjem i otisnuo se put daleke Australije ili nekog drugog kontinenta. On bi vam mogao donijeti iznenadnu sreću, ali pametnije je da taj novac ne potrošite u cijelosti. Ili ga stavite na stranu ili ga pametno uložite, ali nikako ga ne posuđujte jer postoji realna šansa da vam nikada ne bude vraćen.

Škorpion

Škorpioni imaju veliku moć intuicije i vrlo često su u stanju čitati između redova. Veoma su inteligentni, uporni, s jakom koncentracijom i odlični su psiholozi, psihijatri, pisci, detektivi, kemičari.

Ipak, pripadnike ovog znaka očekuje veoma teška godina i većini Škorpiona neće biti lako. Kod vas će dominirati velika panika za novcem, tako da je preporučljivo da povedete računa od koga uzimate novac.  Zbog nepovoljne financijske situacije i problema, bit ćete pod velikim pritiskom pa će svađe, nesporazumi i problemi s kolegama ili partnerima biti neizbježni. Možda ćete morati podići kredit. U tom slučaju izbjegavajte onaj u švicarcima, iako bilo koji za kojeg se odlučite neće imati najpovoljniju kamatnu stopu.

Ova priča se ne odnosi na Škorpione koji su privatni poduzetnici, a kojima će 2016. biti relativno uspješna. Ipak, pravi predah od nagomilanih problema i rashoda za sve Škorpione stiže tek u listopadu ili studenom. Bit će problematično ali trebate znati da morate biti uporni i strpljivi pa će se stvari početi odvijati u vašu korist.

Strijelac

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno neovisne i borbene, s velikom potrebom za konstantnom akcijom. Strijelci ne podnose nikakva sputavanja, veoma su društveni, obožavaju ceremonije i zabave, pa je showbussines prepun osoba rođenih u ovom znaku.

Kao i svake godine, i u 2016. godini pravit ćete velike planove. Strijelci koji od umjetnosti zarađuju za život najvjerojatnije će uspjeti ostvariti svoje stare planove. No, nemojte se zanositi… Ti planovi su uspješni samo u vašoj glavi. Kad se spustite na zemlju, vidjet ćete da džepove nije baš lako napuniti novcem.

Strijelce koji su bez stalnih izvora prihoda sreća će pogledati u periodu od ožujka do srpnja, kad bi mogli zaraditi od posla koji nema nikakve veze s njihovim obrazovanjem. Oni sa stalnim zaposlenjem imat će sve više radnih zaduženja, ali se to neće povoljno odraziti na njihovu financijsku stabilnost.

Jarac

Jarci su veoma realne i vrijedne osobe, poznate kao neumorni i savjesni radnici. Ne podnose brzopletost, lijenost i površnost. Posao shvaćaju vrlo ozbiljno, veoma su ambiciozni i uvijek se polako ali sigurno penju uz ljestvicu društvenog uspjeha, jer su rođeni karijeristi.

Za Jarce, 2016. godina sprema nešto lijepo. Ako se malo potrudite, rezultati će biti nevjerojatni.

Ovo je vrlo značajna godina za predstavnike ovog znaka jer ćete je do kraja života pamtiti po jednom velikom uspjehu. Godina 2016. je definitivno vaša godina, sve ono zbog čega ste se do sad trudili i mučili sada će konačno dati rezultata, jer je napredak u karijeri neizbježan, a s tim je u igri i ozbiljna svota novca. Pojedini Jarci bi mogli pomisliti da im je dosta rada za druge pa će ozbiljno razmatrati mogućnost pokretanja vlastitog posla, ali to nije preporučljivo jer bi rashodi mogli biti veći nego prihodi.

Ipak, koliko god tijekom godine zauzmete blistavu poziciju, ne opuštajte se previše, jer u suprotnom bi se sve što ste stvorili moglo srušiti kao kula od karata. Zato, budite pametni da ne biste poslije jadikovali kako su vam svi drugi krivi, a zapravo ste jedini krivac vi.

Vodenjak

Vodenjaci su ljudi slobodnog, neovisnog duha, vrlo često naprednih i revolucionarnih ideja. Privlače ih svi progresivni i na neki način ekstravagantni poslovi.

Što se tiče njihovog financijskog stanja u 2016. godini, potrebno je da znaju da im nova godina sprema male probleme. Koliko god se trudili, Vodenjaci neće uspjeti zadržati novac u svojim rukama.

Vi ćete često imati osjećaj da se novac topi kao led u kolovozu. Čak i kad ćete naići periodi u kojima ćete dobro zarađivati, imat ćete velike i neplanirane izdatke. Pojedini Vodenjaci pronaći će spas u sklapanju braka iz interesa, mada ne bi trebali žuriti jer će se financijska situacija pobošljati od jeseni. U prvoj polovini godine naročito će pripadnice ovog znaka biti sklone odreći se obiteljskog nakita ili neke druge vrste obiteljskog nasljeđa jer će im to biti jedini način da se izvuku iz financijskih problema. Kao što je već rečeno, od jeseni će sunce obasjati i Vodenjake pa se mnogi mogu nadati stabilnijim izvorima prihoda ili značajnijoj povišici.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su veliki humanisti s razvijenom sposobnošću razumijevanja drugih. Uvijek su spremne pomoći, vrijedne su, ali i neodlučne i loše u financijskim pitanjima.

Tijekom 2016. godine svi će poželjeti biti u vašoj koži jer Ribe su jedan od rijetkih znakova koji će u novoj godini biti u plusu. Vaša astrološka prognoza u sferi financija je više nego pozitivna.

Čak se nećete morati previše ni zalagati, a činit će vam se da vam novac sam upada u ruke. To ne znači da se trebate potpuno ulijeniti – vama je posao neophodan da biste se dobro osjećali. Vi veoma dobro znate kako raspolagati novcem, tako da ćete i tijekom 2016. dobar dio zarade odvojiti u ime ušteđevine. I bolje je tako, jer biste mogli doći u situaciju da određene, ne baš pretjerano dobre osobe u vama vide žrtveno janje i počnu vas nagovarati na riskantne poslove.

Jedini ozbiljniji izdaci koji vas očekuju tijekom ove godine su troškovi zbog putovanja, ali novac ste sami zaradili pa je i red da ga potrošite na tako lijep način.

Izvor

Leave a Comment