15 stvari koje emocionalno jake žene nikad ne rade Reviewed by admin on . . Emocije su najbolji i najsnažniji motivatori u životu svake osobe, ali nas one nekada mogu dovesti na “pogrešan put”. Iz ovog razloga, neophodno je tijekom ži . Emocije su najbolji i najsnažniji motivatori u životu svake osobe, ali nas one nekada mogu dovesti na “pogrešan put”. Iz ovog razloga, neophodno je tijekom ži Rating: 0

15 stvari koje emocionalno jake žene nikad ne rade

žena.

Emocije su najbolji i najsnažniji motivatori u životu svake osobe, ali nas one nekada mogu dovesti na “pogrešan put”. Iz ovog razloga, neophodno je tijekom života razvijati mentalnu i emocionalnu snagu.

1. One ne mole za pažnju
Emocionalna snaga znači samopouzdanje, a samopouzdane žene nemaju potrebu da stalno budu u centru pažnje. One se osjećaju ugodno u vlastitoj koži.

2. One ne dopuštaju drugima da ih “sruše”
Emocionalno snažne žene ignoriraju hejtere i tračere. One takve osobe eliminiraju iz svog okruženja i okružuju se pozitivnim ljudima.

3. One ne prestaju verovati u sebe
Svjesne su da, ako vjeruju u nešto, tada mogu to i ostvariti. Vjera u sebe najbitniji je kvalitet emocionalne snage.

4. One se ne boje ljubavi
Žene koje posjeduju emotivnu snagu doživjele su da im netko slomi srce, ali ih to ne zaustavlja već ih samo čini jačima. Ako ste bili povrijeđeni to ne znači da se trebate bojate ljubavi i novih iskustava.

5. One odbijaju da budu žrtve okolnosti
Biti emotivno snažan znači odbijanje pronalaženja izgovora. Ostavite prošlost iza sebe i fokusirajte se na svoje ciljeve.

6. Ne boje se da kažu “ne”
Jedna od najvažnijih stvari koju ćete ikada naučiti jest kako da kažete “ne”. Fokusirajte se na najveće prioritete i kažite “ne” svim stvarima koje su gubljenje vremena.

7. One ne odustaju od izazova
Emocionalno snažne žene na izazove gledaju kao na prilike da rastu i poboljšaju svoj život. Izazovi se događaju s razlogom. Tek kada ih prevaziđete znat ćete zašto su se dogodili.

8. One ne rade ono što ne žele da rade
Ako želite održati emotivnu ravnotežu i razum netaknutima, radite ono što volite. Oslobodite se “prtljage” i obaveza zbog koji se ne osjećate dobro.

9. One ne zaboravljaju da je sreća stvar odluke
Emocionalno snažne žene znaju da je sreća stvar izbora. One shvaćaju što im je potrebno da budu istinski sretne. One su odabrale život jednostavnosti, produktivnosti i strasti.

10. One ne gube vrijeme
Emocionalno snažne žene ne gube vrijeme u obavljanju ispraznih aktivnosti. One svjesno žive u sadašnjem trenutku, uživajući u svakom danu kao da je posljednji.

11. One se ne boje zatražiti pomoć
Ne možete sve sami. Svaka emocionalno snažna žena će progutati svoj ponos i zatražiti pomoć kada joj je ona potrebna.

12. Njima ne smeta da se zalažu više od drugih
I to je sasvim logično: nemojte se bojati da se trudite, jer se trud i zalaganje uvijek isplate.

13. One nisu zadovoljne osrednjim životom
Emocionalno snažne žene ne zadovoljavaju se osrednjim. One nastoje dostići najbolje moguće.

14. One ne reagiraju burno na stvari koje su izvan njihove kontrole
Razmislite o tome koliko puta pretjerano ili burno reagirate na stvari koje zaista nisu važne. Kada dobijete osjećaj kao da vam krv “ključa” u venama, zastanite i zapitajte se: “Ima li svrhe da se nerviram oko ovoga?”. U 99% slučajeva shvatit ćete da je odgovor na to pitanje “ne”.

15. One nikada ne odustaju
Biti emocionalno snažan znači gledati lošim okolnostima u lice, učiti iz grešaka, živjeti da se izbori s još jednim danom (kakav god da je) i – nikada ne odustati.

Postoji mnogo životnih situacija kojima smo mi, žene, izložene svakodnevno, u kojima se “čeličimo” ali i savladavamo važne životne lekcije.

Izvor

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: