12 najljepših citata o medicinskim sestrama: Suzdržavaju svoje suze i crtaju osmijehe na lica ljudi Reviewed by admin on . . Posao medicinske sestre je izuzetno težak, ali ako uspijete zaboraviti na to koliko vam je mala plaća, a skoncentrirate na to kako možete pomoći pacijentima, . Posao medicinske sestre je izuzetno težak, ali ako uspijete zaboraviti na to koliko vam je mala plaća, a skoncentrirate na to kako možete pomoći pacijentima, Rating: 0

12 najljepših citata o medicinskim sestrama: Suzdržavaju svoje suze i crtaju osmijehe na lica ljudi

sestrra.

Posao medicinske sestre je izuzetno težak, ali ako uspijete zaboraviti na to koliko vam je mala plaća, a skoncentrirate na to kako možete pomoći pacijentima, bit će vam lakše da dolazite na posao svakoga dana.

Da bismo vam pomogli da s više energije obavljate svoj posao, pripremili smo za vas neke od najboljih citata o medicinskim sestrama…

Medicinske sestre pružaju njegu, sauosećanje i utjehu, i to bez recepta.

Možda će zaboraviti vaše ime, ali nikada kako ste im pomogli.

Biti medicinska sestra znači suzdržavati vlastite suze i stalno crtati osmijehe na lica ljudi.

Stalna njega od strane dobre medicinske sestre može biti isto toliko važna koliko i ozbiljna operacija od strane kirurga.

Svaka medicinska sestra je anđeo s ključem zdravlja zajednice.

Možda se svakoga dana moram suočiti s opasnošću, ali se ne plašim. I dok naši vojnici mogu da stoje i da se bore, i ja mogu da stojim, hranim ih i njegujem.

Biti medicinska sestra – tehničar, nije posao već način življenja, jer svakom pacijentu treba heroj.

Kada spasiš jedan život, onda si heroj, kada spasiš stotine života, onda si medicinska sestra.

Najbolji savjet koji (medicinska) sestra može dati narodu je uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu.

Biti medicinska sestra znači učiniti ono što nitko drugi neće, na način na koji nitko drugi ne može uprkos svemu kroz što prolazimo.

Biti medicinska sestra – najteži posao ikada koji ćeš voljeti.

Lijekovi nisu uvijek neophodni, vjera u oporavak jest.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: