Za 5 kuna: Trik za izbjeljivanje rublja bez kemije Reviewed by admin on . . Želite li bijelom rublju podariti stari sjaj, možete to učiniti na prirodan način s proizvodima koji ne sadrže kemijska sredstva. Ovaj tip izbjeljivanja rublj . Želite li bijelom rublju podariti stari sjaj, možete to učiniti na prirodan način s proizvodima koji ne sadrže kemijska sredstva. Ovaj tip izbjeljivanja rublj Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Stanovanje » Za 5 kuna: Trik za izbjeljivanje rublja bez kemije

Za 5 kuna: Trik za izbjeljivanje rublja bez kemije

620x36.

Želite li bijelom rublju podariti stari sjaj, možete to učiniti na prirodan način s proizvodima koji ne sadrže kemijska sredstva. Ovaj tip izbjeljivanja rublja osobito je pogodan za tretiranje dječje odjeće, ili robe osoba koje imaju osjetljivu kožu.

“Limunov sok izbjeljuje rublje na prirodan način, potiče detoksikaciju organizma, dezinficira dom, i proljepšava.

Čudotvoran limunov sok

Sok svježe iscijeđenog limuna u kombinaciji s UV zrakama ima izbjeljujući efekt. Iako limun nije jednako snažan i učinkovit kao hidrogenov peroksid, redovito održavanje rublja s ovim citrusom polučit će željeni učinak. Dovoljno je oprati komad odjeće u otopini 100 ml limunovog soka na 3,5 litara vode, te ga staviti sušiti na sunce.

Limunov sok je saveznik svake žene, jer potiče detoksikaciju tijela, dezinficira kod čiššćenja, ali ima i karakteristike koje poljepšavaju izgled kože, kose i tijela.

Mrlje s bijele odjeće

Mrlje s bijele odjeće također možete ukloniti sa sastojcima iz smočnice. Mrlje od voćnog soka, primjerice, nestat će ako uprljanu tkaninu isperete u otopini vode i soli, nakratko je namočite u glicerinu, a potom operete somiljenim deterdžentom na uobičajeni način.

Mrlje od piva možete istrljati kombinacijom alkoholnog octa i vode, a potom oprati s toplom vodom i sapunom.

Zadovoljna.hrLeave a Comment