Životne vještine za sadašnji trenutak Reviewed by admin on .  Sponzorirani članak Životne vještine za sadašnji  trenutak  – put neustrašivog otvorenog srca! Petodnevni Retreat s Ericom Dowsettom. Pomaknite se izvan starih  Sponzorirani članak Životne vještine za sadašnji  trenutak  – put neustrašivog otvorenog srca! Petodnevni Retreat s Ericom Dowsettom. Pomaknite se izvan starih Rating: 0

Životne vještine za sadašnji trenutak

 90834184-769c-4002-b9b9-cbef389668aaSponzorirani članak

Životne vještine za sadašnji  trenutak  – put neustrašivog otvorenog srca!

Petodnevni Retreat s Ericom Dowsettom.

Pomaknite se izvan starih granica, napustite svoja ograničavajuća uvjerenja i uvjetovanja iz prošlosti i  bez napora sudjelujte u stvaranju  nove stvarnosti, na temeljima samilosti i svjesnosti.

Ovaj petodnevni program  dat će vam alate, svjesnost i sposobnost da nježno odvojite svoje energije od starih, destruktivnih obrazaca i započnete stvaranje nove stvarnosti za sebe, svoju obitelj i zajednicu.

 


Retreat  nudi jedinstveni spoj podučavanja, clearing vježbi, meditacije i trenutaka tišine s Ericom Dowsettom, začetnikom metode energetskog clearinga. Ovaj je program posvećen istraživanju i jačanju vaše svjesnosti o tome tko i što se pojavljuje u vašem životu i zašto. Kako se povećava vaša sposobnost  razumijevanja dinamike stvaranja vašeg iskustva, tako se povećava i  vaša sposobnost da napravite temeljne promjene. Ukoliko spoju svjesnosti i prihvaćanja pridodate i moć samilosnog srca, omogućit ćete energetsku izmjenu  i  otpuštanje starog negativnog naboja kako iz vašeg osobnog energetskog sustava tako i iz prostora u kojem provodite vrijeme.

Bit ćete vođeni u primjeni i integraciji revolucionarno jednostavnog i praktičnog načina nošenja sa Životom,  kako bi ste se osjećali uzemljeno, potpuno, zdravo, vitalno, cjelovito i samo-osnaženo.

O Ericu:

Eric Dowsett je autor i učitelj iz Australije koji preko 23 godine podučava ‘Clearing’ – mijenjanje načina kako gledamo sebe i svoj odnos prema okruženju. Njegova samilosna prisutnost omogućuje siguran prostor za opuštanje i otpuštanje. Ericov jedinstven način obraćanja, jasnoća, energičnost i vesela narav, stvara savršeno okruženje da nas ovo razumijevanje  obuzme na dubokom nivou. Izvorno učenje iz prve ruke prilika je koja se ne propušta!

Učenje:

Eric će vam ponuditi iscrpno znanje i razumijevanje osnovnih mehanizama koji u vašoj podsvijesti stvaraju, zapisuju i učvršćuju ograničavajuća uvjerenja. Osvještavanje ovih uvida važan je korak prilikom stvaranja prijateljstva s Višim Ja, pri čemu se omogućava vraćanje u korisno, balansirano stanje, tako da se gubi potreba za kontroliranjem stvari iz vrlo suženog, ograničenoga mjesta percepcije. Dijeleći stare mudrosti i nove uvide u kombinaciji s vlastitim iskustvima, Eric predstavlja jedinstven i oslobađajući način bivanja u svijetu temeljenom na svjesnosti i samilosti.

Clearing:

Tijekom 5 dana vježbat ćemo različite vrste clearinga: od osobnog clearinga (Personal Clearing) u parovima i grupama, clearinga samog sebe, clearinga na daljinu, do malih grupnih seansi s Ericom. Istraživat ćemo energije građevina, zemljišta i okruženja, razvijajući pri tome svjesnost o utjecaju koji prostor i okruženje imaju na nas i pojačavajući senzibilitet prema energijama iz okoline te ćemo provoditi Space Clearing u praksi.

Meditacija:

Program uključuje različite meditacije, uključujući sjedenje, vođenu meditaciju, hodanje, meditaciju Japanese temple i meditaciju pisanja.

Tišina:

Vrijeme provedeno u tišini omogućava nam da primijetimo više i postanemo svjesniji, što je važan preduvjet za clearing. U petodnevnom programu imat ćemo tihe periode tijekom svakog dana, uključujući i tihe obroke te trenutke tišine za vrijeme clearing vježbi.

Mjesto i vrijeme održavanja:

Petodnevni Retreat s Ericom Dowsettom održat će se u prekrasnom Rovinju, u Centru MARE, od 11. do 15 svibnja 2016. godine. Centar se nalazi okružen borovom šumom s velikim uređenim dvorištem i privatnom plažom te na južnoj strani zgrade s prekrasnim pogledom na stari grad. Njegovo okruženje pružit će nam potrebnu tišinu, a borova šuma s jedne i more s druge strane omogućit će nam potpuno povezivanje s prirodom.
Cijena uključuje petodnevni Retreat program, smještaj i puni pansion sa svim vrstama posebne prehrane, ovisno o potrebama (vegetarijanska, celijakijsa, dijabetes i sl.).

Cijena petodnevnog programa s uključenim smještajem i punim pansionom, za ranu uplatu do 31.3.2016. iznosi 395 EUR, a nakon 1.4.2016. iznosi 435 EUR.

Broj mjesta je ograničen!

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected]

Više o Ericu Dowsettu možete saznati na njegovoj stranici: http://www.ericdowsett.com/

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: