Zatražite da biste bili vođeni Reviewed by admin on . . Postoji ovisnost o potrebi da sve držite “pod kontrolom”. I sve dok mislite da tako jest, osjećate se savršeno. I privid kontrole nad čim god, traje. Može tra . Postoji ovisnost o potrebi da sve držite “pod kontrolom”. I sve dok mislite da tako jest, osjećate se savršeno. I privid kontrole nad čim god, traje. Može tra Rating: 0

Zatražite da biste bili vođeni

senka.

Postoji ovisnost o potrebi da sve držite “pod kontrolom”. I sve dok mislite da tako jest, osjećate se savršeno. I privid kontrole nad čim god, traje. Može trajati i godinama. A, onda samo mali povjetarac otpuše kontrolu i baci vas na dno oceana i sve sliči na beznađe.

Samo u jednom djeliću sekunde sruši se sve ono u što ste uložili vrijeme, trud, sve ono u što ste vjerovali. Potreba za kontrolom je strah od promjene. Strah da se nećete znati snaći u nečemu što je drugačije. Strah od novog početka, koji je uvijek mnogo bolji od svega što ste tako čvrsto držali u rukama. Nema potrebe da se sve sruši bučno i bolno, samo zato što se niste spremni prepustiti i dopustiti novim ljudima i događajima da uđu u vaš život. Najveći “kontrolori” više od svega žele, kontrole da se oslobode i prepuste nekim novim valovima koji će ih odvesti u nešto nepoznato.

Samo je potrebno otvoriti šake i pustiti da vas šansa uhvati za ruku i povede. Lakše je, ljepše i osjećaj potpune slobode vrlo brzo će zamijeniti ovisnost o želji da ostanete tu gdje jeste, jer ne vidite ništa bolje. Pustite da bi se dogodilo. Potrebno je da pružite ruku – zatražite, da biste bili vođeni.

Senka Mayan

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: