Zabavna igra zahvalnosti Reviewed by admin on . . Sve dobre stvari teći će k vama. Vibracija zahvalnosti je najmoćnija veza između vašeg fizičkog i nefizičkog Ja. Igra ‘Bujica Zahvalnosti’ se može igrati bilo . Sve dobre stvari teći će k vama. Vibracija zahvalnosti je najmoćnija veza između vašeg fizičkog i nefizičkog Ja. Igra ‘Bujica Zahvalnosti’ se može igrati bilo Rating: 0

Zabavna igra zahvalnosti

cvece.

Sve dobre stvari teći će k vama.

Vibracija zahvalnosti je najmoćnija veza između vašeg fizičkog i nefizičkog Ja.

Igra ‘Bujica Zahvalnosti’ se može igrati bilo gdje i bilo kad jer je laka i funkcionira jednostavno, tako što usmjeravate ugodne misli u svom umu. Kada biste misli pisali na papir, to bi još više pojačalo proces, ali nije neophodno.
Biti zahvalan

Počnite tako što ćete se osvrnuti na svoju okolinu koja vas upravo sada okružuje i nježno pronaći nešto što vam je ugodno. Trudite se da svoju pažnju održite na toj stvari koja vam je ugodna, dok razmišljate kako je predivna, korisna  zadovoljavajuća. I što se duže fokusrate na nju, pozitivni osjećaji u vezi te stvari će se pojačati.

A sada, primjetite vaše poboljšano stanje, i cijenite kako vam je lijepo da se ojsećate tako. A potom, kada vaš ugodan osjećaj postane znatno jači nego kada ste počeli, osvrnite se na svoju okolinu i izaberite još jednu stvar s kojom ste zadovoljni, zarad svog pozitivnog fokusa.

Neka vaš cilj bude da birate stvari na koje ćete se fokusirati koje u vama lako bude zahvalnost, jer ovo nije proces u kojem pronalazite nešto što vas muči pa to onda popravljate; ovo je proces primjenjivanja viših vibracija. Što se duže fokusirate na stvari koje su vam ugodne, to vam je lakše održavati te frekvencije koje su vam ugodne. A što više održavate frekvencije koje vam su vam ugodne, to vam zakon privlačenja više dostavlja još misli, iskustava, ljudi i stvari koje se poklapaju s vibracijom koju ste primjenjivali.

Kako je to vaša primarna namjera dok se krećete kroz dan, da nađete stvari koje cijenite, vi primjenjujete vibraciju manjeg otpora, I vi ostvarujete jaču konekciju s vlastitim Izvorom Energije.

Često izražavanje zahvalnosti

Zbog toga što je vibracija zahvalnosti najmoćnija konekcija između vašeg fizičkog i nefizičkog Ja, ovaj proces će vas također postaviti u poziciju gdje možete još jasnije primati vodilju svog unutarnjeg bića.

Što više budete primjenjivali zahvalnost, to ćete manje otpora imati u vlastitim vibracijskim frekvencijama. A što manje otpora imate, to će vam život biti bolji. Također, primjenom igre ‘Bujica Zahvalnosti’, naviknut ćete se na osjećaj viših vibracija, te ako se ikad vratite na stare obrasce razmišljanja koji stvaraju otpore u vašoj vibraciji, to ćete i primjetiti, rano, prije nego što takvo negativno razmišljanje u potpunosti zavlada vašom vibracijom.

Što više pronalazite stvari koje cijenite, bolje ćete se osjećati; što se bolje osjećate, to ćete više htjeti to raditi; što više to radite, to ćete se bolje osjećati; što se bolje osjećate… to ćete više htjeti to raditi. Zakon privlačnosti asisitra pri moćnom momentumu ovih pozitivnih misli i osjećaja, dok za veoma kratko vrijeme i veoma malo truda sebe ne zateknete kako vam srce pjeva u vašem radosnom poravnanju s onim tko vi zaista jeste.

I u ovoj predivnoj, ugodnoj vibraciji gdje ne postoji otpor, vi ćete postojati u preuveličanom stanju dopuštanja; bit ćete u vibracijskom stanju gdje stvari koje poželite mogu lako teći ka vašem iskustvu. Što se bolje osjećate, bolje vam ide!

Budite zahvalni i više dobrobiti će vam doći

Svaki put kada nešto cijenite, svaki put kada nešto hvalite, svaki put kada se osjećate dobro u vezi nečega, vi govorite Univerzumu: Molim još ovoga. Nikada više ne morate verbalno izreći nikakvu izjavu u vezi toga što želite, i ako ste većinu vremena u stanju zahvalnosti, sve te divne stvari teći će ka vama.

Često nas pitaju: Zar nije ljubav bolja riječ nego zahvalnost? Zar riječ ljubav ne opisuje bolje Ne-Fizičku-Energiju? A mi odgovaramo da su ljubav i  zahvalnost zapravo jedna te ista vibracija. Neki koriste riječ zahvalnost, ili osjećaj zahvalnosti, ali svakako sve te riječi opisuju Dobrobit.

Želja da nešto cijenite je odličan početni korak, a onda, kada pronađete još mnogo stvari kojima biste želeli reći Hvala ti, ona ubrzo stekne momentum. I dok želite osjetite zahvalnost, vi privlačite nešto što cijenite. I dok to cijenite, vi privlačite još nešto što cijenite, a onda vremenom, doživljavate Bujicu zahvalnosti.

Abraham

ratnicisvetlosti.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: