Treće oko pokaže i ono što se ne želi Reviewed by admin on . . Sigurno ste nekada čuli za izraz „Pazite što želite“. Nekim ljudima otvaranje trećeg oka može pokazati upravo stvari koje nisu željeli vidjeti. Za druge je to . Sigurno ste nekada čuli za izraz „Pazite što želite“. Nekim ljudima otvaranje trećeg oka može pokazati upravo stvari koje nisu željeli vidjeti. Za druge je to Rating: 0

Treće oko pokaže i ono što se ne želi

treće.

Sigurno ste nekada čuli za izraz „Pazite što želite“. Nekim ljudima otvaranje trećeg oka može pokazati upravo stvari koje nisu željeli vidjeti. Za druge je to put prosvjetljenja.

Treće oko (ili unutarnje oko) jest mistični i ezoterični koncept koji se odnosi na nevidljivo oko koje pruža percepciju izvan redovnog vida.

 


U nekim darmičkim spiritualnim tradicijama poput hinduizma, treće oko ima veze s ajnom, šestom primarnom čakrom. Navodi se da je treće oko ulaz koja otvara put u unutarnje realme u mjesta više svijesti.

U spiritualnosti Novog doba, treće oko često simbolizira stanje prosvijetljenosti ili evociranje mentalnih slika koje posjeduju dubok osobni spiritualni ili psihološki značaj.

Treće oko se često povezuje s religijskim vizijama, vidovitošću, sposobnošću da se vide čakre i aure i izvantjelesnim iskustvima. Ljudi koji tvrde da mogu koristiti svoje treće oko se nazivaju vidovnjacima.

Na izvjesnoj web stranici, jedan od korisnika je objavio sljedeće:

„Pronašao sam veoma dobru tehniku koja mi je pomogla da povećam svoju spiritualnu percepciju tisuću puta. Neću reći gdje sam je našao i kako ona funkcionira jer biste mogli privući neželjene entitete.

Već prve noći kada sam je isprobao, imao sam potpuno drugačiji san od svih dosadašnjih. Dan nakon toga, primjetio sam da su se moja svijest i pogled mijenjali u nekim trenucima. Mislio sam da je to veoma cool. Počeo sam raditi vježbe svake noći i počeo sam viđati različite oblike i boje. Oblici i boje su bili tu bez obzira jesu li mi oči zatvorene ili otvorene. Činilo mi se da objekti emitiraju nekakvu vrstu sjaja.

Možda zvuči ludo, ali mislim da su ove vježbe privukle nekakvu vrstu energije koja privlači astralne oblike. Jedne noći sam se probudio i vidio debeli konopac obješen od prozora do vrata. U trenutku sam shvatio što je to. Pogriješio sam što sam dodirnuo tu stvar jer me je udarila struja. Shvatio sam da sam budan i odmah mi je bilo jako loše, a osjetio sam žmarce svuda po tijelu.

Nastavio sam s vježbama dvije nedjelje kasnije i prije nego što ću zaspati u mojoj sobi se pojavio plavi prsten svjetlosti. Uključio sam svjetlo, a prsten je bio postojan još oko sekundu nakon toga. Ponovo sam osjetio iste žmarce. Siguran sam da nisam sve to sanjao.

Ako ovo nije neka vrsta lude halucinacije, onda zbog onoga što sam radio izgleda privlačim nekakve svjetlosne entitete poput moljca putem svoje svijesti. Halucinacija ne može izazvati psihološki efekt šoka. Također sam primjetio da se nešto materijaliziralo u mojoj sobi svaki put kada sam vježbao. Također sam mogao vidjeti entitete čijih sam se izgleda mogao sjetiti i kad bih se probudio. Primjetio sam da su manja pera upadala u moju sobu.

Nivo percepcije je bio nevjerojatan, ali nije bio vrijedan suočavanja s ovim entitetima“.

Glavna razlika je posjedujete li čvrst spiritualni um ili bojažljivi um. Nije svatko spreman na to da tijekom meditacije vidi različite entitete.

Ukoliko i pored svega ovoga želite da probudite svoje treće oko, postoje literatura i snimci koji će vam pomoći u tome.

Izvor

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: