Split: Najava za predavanje i radionicu na temu “Kontakt i sukob” Reviewed by admin on . . Prošli mjesec smo predavali o kontaktu, bliskosti i kako oni utječu na kvalitetu našeg života. Ovaj mjesec idemo korak dalje, i pričamo o kontaktu u sukobima. . Prošli mjesec smo predavali o kontaktu, bliskosti i kako oni utječu na kvalitetu našeg života. Ovaj mjesec idemo korak dalje, i pričamo o kontaktu u sukobima. Rating: 0

Split: Najava za predavanje i radionicu na temu “Kontakt i sukob”

dane.

Prošli mjesec smo predavali o kontaktu, bliskosti i kako oni utječu na kvalitetu našeg života. Ovaj mjesec idemo korak dalje, i pričamo o kontaktu u sukobima. Kontakt je često izvor stresa. Taj stres se pojačava kad smo u sukobu s drugom osobom. Sukob u većini slučajeva prekida kontakt. To ne mora biti tako. Sukob može biti mjesto susreta i produbljivanja odnosa. Da bi to bilo moguće moraju biti stvoreni preduvjeti.
 
Predavanje će se održati u subotu 16.1.201 u 18:00 u dvorani HOK-a, Zrinsko-Frankopanska 8 u Splitu. Predavanje je besplatno, otvorenog tipa. Svi ste pozvani, a prijave nisu potrebne.
 
Kako je teorija bez iskustva ipak samo priča, nakon predavanja slijedi radionica na istu temu gdje ćemo u praksi trenirati sve ono što čujete na predavanju. Radionica na temu Kontakt i sukobi održat će se u nedjelju 17.1.2016 od 9:30 do 13:30 u Integral Centru. Na ovoj radionici istraživat ćemo i osvijestiti kako ulazimo u kontakt ili ga izbjegavamo te što činimo za vrijeme sukoba. Što kreiramo svojim svjesnim i manje svjesnim postupcima i, naravno, kako to promijeniti ukoliko time nismo zadovoljni. Na kraju ćemo kroz iskustvene vježbe vidjeti kako možemo kreirati kontakte i bliskost u kojima se osjećamo sigurno, voljeno i prihvaćeno čak i za vrijeme sukoba te kako da nam kontakt i povezanost budu izvor ispunjenja i zadovoljstva, a ne frustracije i nezadovoljstva. Sve informacije i prijave na broj 091 251 2886 (Marija).
 
Predavanje i radionicu održavaju Dane i Marija, integrativni terapeuti s višegodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu.
 
Više o nama na linkovima:Leave a Comment

%d bloggers like this: