Povećajte svoju energetsku vibraciju Reviewed by admin on . . Svi imate znanje, samo trebate aktivirati svoju memoriju, unutar vašeg bića. Jedan od mogućih puteva je ovaj. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, i . Svi imate znanje, samo trebate aktivirati svoju memoriju, unutar vašeg bića. Jedan od mogućih puteva je ovaj. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, i Rating: 0

Povećajte svoju energetsku vibraciju

vibracija.

Svi imate znanje, samo trebate aktivirati svoju memoriju, unutar vašeg bića. Jedan od mogućih puteva je ovaj. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, iznova i iznova postavite s jasnoćom to što želite iskusite.

Možda to što želite spada u kategoriju nemogućeg prema nečijim drugim ograničenjima. No vi, s osjećajem da zaslužujete i samilosti prema sebi, otkrijte unutar sebe ono što vas čini sretnim. Ono što čini da se osjećate lako, da se osjećate povezani i da se osjećate živi. Šta je to što vi zelite, a što će istovremeno donijeti mir na planeti, dok ste vi zaokupirani svojim vlastitim bicem? Što god da su ove stvari, počnite ih željeti. Pozovite ih sebi govoreći: „Namjeravam iskusiti harmoničan način života. Namjeravam da iskusim zdravlje i energiju koja će me voditi u kreativne doživljaje. Namjeravam da sam situiran i da hrana, krov nad glavom i sve stvari koje su mi potrebne da iskusim život meni budu dane u velikoj količini i da ja tu količinu proslijeđujem i dijelim s drugima.” Ovo nisu ideje koje ste vi bili učeni da mislite. Dva do tri puta dnevno posvetite mali dio svog vremena tome da vam postane jasno što želite.

Svaki dan otvorite energije u svom tijelu i iznad vašeg tijela pozivajući frekvenciju svjetla. Zamislite zraku svjetlosti koja prolazi kroz 12 čakri, sedam unutar vašeg tijela i 5 izvan njega. Ove čakre su informacijski centri ili vorteksi koji, kad se aktiviraju, počinju oscilirati. Kad oni osciliraju, kreiraju pokrete unutar vašeg tijela koji aktiviraju svjetlošću kodirana vlakna na povezivanje i formiraju 12 evoluirajućih spirala u tijelu.
Vrlo je važno za svakoga tko želi biti u kompletnoj harmoniji sa svojim fizičkim bićem da prakticira redovno neki vid dubokog disanja. Ovo je program gdje je udah vrlo važan, kisik se unosi u tijelo i događa se oksidacija.
Slijedeća aktivnost koju preporučujemo za one koji žele povećati energetske vibracije u tijelu jest okretanje. Pomičite se prema desno, okrečući se okolo i fokusirajuci pogled na palac, brojeći i okrečući se. Predlažemo da se okrećete 33 puta najmanje jednom dnevno. Možete dostići 33 okretaja vrlo sporo. Ako ste u mogućnosti da dostignete 33 okretaja, tri puta dnevno, tako da se okrećete 99 puta dnevno, vidjet ćemo koliko ćete dugo ostati na ovoj planeti ili barem u ovoj dimenziji. Kad završite okretanje, bez obzira koliko ste obrtaja napravili, stavite svoje dlanove zajedno ispred grudi. Spojite ih, držeći oči otvorene i balansirajte sa stopalima razmaknutim u nivou ramena tako da se osjećate usidreni, a da još osjećate okretanje u isto vrijeme. Ovo jako ubrzava okretanje čakri unutar vašeg tijela, što značajno ubrzava nivo na kome možete primiti i interpretirati informacije.
Dakle, metode koje se koriste su namjera, disanje, svjelost i okretanje.
.
Dodat ćemo još nešto. Budući da ste vi elektronska bića koja mijenjaju svoju frekvenciju velikom brzinom, predlažemo da pijete dosta svježe vode, čiste vode. Voda se ponaša kao provodnik. Ona održava vas sistem otvorenim i provodljivim.
Naučite da imate iskustvo s promjenjenim stanjima svijesti, a da se ne osjećate kao da nemate kontrolu. Razvijate ta stanja i koristite ta stanja da prikupite informacije, da promjenite moguće vjerojatnosti, da se krećete na koridorima vremena i da promijenite svoje vlastite živote. Onda izađite iz njih s poštovanjem prema znanju kako da svojom voljom koristite ta promijenjena stanja. Kad naučite ovo, ubrzanje će biti apsolutno fenomenalno. Kad bude mnogo svjesnosti na planeti koje imaju takve mogućnosti, promijenit će se cijela mreža koja organizira i prati ljudsku svjesnost. Više energije će doći na planetu zato što će tu biti oni koji mogu da ih prihvate i drže. Svatko može naučiti da prihvati i poštuje ovu energiju, zato što ona mora biti smještena u vas.
To je poput izvora nafte. Kakva bi bila korist od izvora nafte ako su neiskorišteni i ako se rasipaju na sve strane? Jako malo, oni bi samo kreirali nered. Ali , kada vi dobijete Zemljina blaga kao sto su izvori nafte ili izvori prirodnog plina, ili vodopadi i kombinirate ih sa svojom voljom, vi kreirate svrhu ili oblik usmjeravanja energije. Onda se onima koji usmjeravaju ove prirodne resurse energije događa izobilje i bogatstvo. Najvažniji aspekt ovog cijelog procesa usmjeravanja i skladištenja energije je da se vrednuje Zemlja i njeno iskustvo prije svega.
.
Vama je u ovo doba dan jedan nevjerovatan prirodni resurs, a vi se trebate na njega priključiti i usmjeriti. Tada ćete biti vrlo bogate individue u području dostupnosti i ovladavanja.
Mnogi od vas žele dostići više nivoe realnosti i ostati tamo, zaboravljajući da je vaš zadatak ovdje i na Zemlji. Vi morate naučiti da ostanete uzemljeni. Potreba da ostanete uzemljeni je nešto što mnogi od vas ne razumiju. Vi ćete ubrzo otkriti da ako se pomaknete u više i više vibracije, a bez stvari koje će vas prizemljiti i spojiti svjetove u jedno, možete imati teškoća s nervnim sistemom. Kad se frekvencija promjeni i više svjetla dođe u tijelo, tipično “ljudsko vozilo” počinje primati mnogo više informacija. Ponekad vi osjećate veliku dosadu živeći u ovom svijetu te samo želite biti na nivou primanja informacija i zaboraviti ono sto vi smatrate zemaljskim životom. Ako niste uzemljeni, nećete biti u stanju da prihvatite, integrirate i koristite informacije.
To može jednostavno prepuniti vas sistem i vi nećete biti u stanju da to što primate prevedete i ostanete mirni. Vi morate biti u stanju balansirati mnogo svjetova u isto vrijeme. Kako ćete ovo uraditi? Namjerom, praktikovanjem i odlukom. Uzemljavanje dozvoljava svjetovima da se stope i vama da pristupite mnogim svjetovima. To vam dozvoljava da osjećate energetske valove i da ih preusmjerite na ono mjesto i onda kad vam to treba, da postanete superhumano biće.
.
Dobar način da se prizemljite ja da odete van i da sjedite na zemlji. Idite i sjedite u prirodi. Stojite i sjedite pored drveta neko vrijeme. Sjedite na suncu i čitajte knjigu dok vas sunce obasjava ili idite na plivanje ili stavite noge u vodu. Ovo su elementi. Ovo su elementi koji stvaraju zemlju tako da ih možete osjetiti. Kad budete napredovali i kad se vaša cijela populacija pomakne bliže stapljanju dimenzija, vaš nervni sistem će morati moći prevesti sve ove informacije koje će promijeniti vaše shvaćanje ovog svijeta. Ovo vrijeme dolazi. Prošle godine, informacije koje vi znate već godinama postale su javne. Mnogo više ljudi koji nisu bili zainteresirani za bića na drugim planetama ili za osobni razvoj su postali zainteresovani ili barem svjesni ovih stvari. Oni su svjesni da postoji rastući napredak.
Sada postoji konflikt u energijama. Ta bitka će postojati zato što je ovo borba čija će frekvencija prevladati svijetom i borba je oko toga tko će posjedovati, manipulirati i obučavati.
.
Tko ste vi, kao frekvencija prerušena u ljudski oblik, i koji je vaš specifičan posao koji trebate odraditi u ovo vrijeme? Od neophodne je potrebe da znate tko ste vi i što vi radite, kad to radite. 
Kako vi postajete više interdimenzionalni i multidimenzionalni te kako se frekvencija mijenja i energija ubrzava, vaše tijelo prolazi kroz drastične promjene i nervni sistem – prenosioc informacija – mora s tim izaći na kraj. Vi morate naučiti da rukujete s više realnosti u isto vrijeme, da shvatite što to radite i da provedete tu informaciju planeti Zemlji. Vi ne biste bili ovdje da nije bilo važno da uzemljite informacije i energiju u Zemlju. Dakle, kad god se osjetite elektrizirani ili napunjeni energijom, shvatite da ste vi u promijenjenom stanju svijesti. Shvatite, također, koliko mnogo promijenjenih stanja svijesti postoji te da morate usmjeriti sebe da budete provodnik poput velikog cjevovoda.
.
Kad znate da ste u promijenjenom stanju svijsti i da su vam date informacije, energija ozdravljenja ili uzdizanje – ponašajte se kao cjevovod. Napunite se energijom i postanite svjesni da ste u multidimenzionalnom izrazu. Registrirajte to, ali ne analizirajte. Samo dozvolite energiji da se filtrira kroz vas u Zemlju i to će sve imati mnogo više smisla kasnije.
Vi možete otkriti svoje emocionalno tijelo tako što ćete reći da vjerujete da se emocijama može vjerovati. Izjasnite se da vi vjerujete da su emocije dobre, da su sigurne, da vas one mogu odvesti negdje, da su one od značaja i da one nisu samo smetnja ili izvor nesporazuma. Svaki put kad se emocije oslobode u vama pogledajte što one rade za vas ili vama. Kad se vi svađate sa svojim djetetom i ono vrišti na vas, pa se poslije osjećate loše i plačete, pogledajte u svoje emocije. Što one rade za vas? Kad god imate emocionalne reakcije, vi pristupate informacijama iz različitih realnosti. Pronađite tu frekvenciju i zadržite je. Postoji univerzalno vjerovanje da se emocije ne mogu kontrolirati. To nije točno. Vi možete kontrolirati emocije i vi ne morate izgubiti kontrolu. Emocije mogu biti frekvencije unutar vas kroz koje vi osjećate dubinu i srž vašeg bića.
.
Iako, netko može gledati u vas i misliti da se s vama ništa ne događa. To ne znači da ih vi blokirate, to jednostavno znači da ste vi odredili način da osjećate emociju i da se ne osjećate loše ili dobro oko toga. Pogledajte što možete uraditi s emocijom. Gdje vas one vode? Koji je slijedeći korak?
Razdvojite se od događaja koji je donio emeociju. To će nekima od vas pomoći. Tjelesno vježbanje će vam pomoći da osjetite olakšanje. Vi koristite mišiće i tkivo kao oklop da pokrije vaš kostur. Ovo tkivo je postalo kompaktno i duboko zakopano te čuva ono što je u kosturu. No, vi želite dobiti pristup informacijama koje su u kostima, zato što su kosti mjesto gdje su sačuvane priče, dok se blokade drže u tkivu. Zato trebate ići kroz sve ove slojeve da biste našli istinu unutar svog tijela.
.
Vaš nacrt ili plan zbog kojeg ste došli na ovu planetu što trebate postići na njoj počinje biti nadražen kako mu se približavate. Ovo je kao igra koju ste igrali kao djeca, vi biste krili nešto i kad bi netko došao blizu vi biste rekli „toplo“. Vaše tijelo postaje nadraženo kad vaš nacrt počinje preuzimati komandu i odvede vas van vašeg logičkog uma u iskustvo. To je zato što se vi počinjete poklapati sa svojom svrhom. Vaše tijelo, ne vaš um, uzima unutra informacije.
Ako dozvolite svojim emocijama da imaju mnogo slobodniju vladavinu, vi ćete imati veće zadovoljavajuće iskustvo nego kada kritizirate svoje emocije ili kad ne razumijete kroz što prolazite ili kad to pokušavate kontrolirati.
Vama trebaju vaše emocije. Ne možemo to dovoljno naglasiti. Neki od vas su ponosni što nemaju emocije. To više neće moći funkcionira jer ćete shvatiti da će vas ono na što ste ponosni – uništiti.

Barbara Marciniak

elementi.hr

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: