Ljubav je transformacija Reviewed by admin on . Uvijek imajte na umu da ljubav je transformacija. Svaki čin ljubavi oslobađa blokiranu energiju u vašem tijelu. Bezuvjetna ljubav liječi tijelo i um. Podsjećajt Uvijek imajte na umu da ljubav je transformacija. Svaki čin ljubavi oslobađa blokiranu energiju u vašem tijelu. Bezuvjetna ljubav liječi tijelo i um. Podsjećajt Rating: 0

Ljubav je transformacija

LJUBAVUvijek imajte na umu da ljubav je transformacija. Svaki čin ljubavi oslobađa blokiranu energiju u vašem tijelu. Bezuvjetna ljubav liječi tijelo i um.

Podsjećajte se ove istine dok ne postane vaša stvarnost. Ljubav je frekvencija, možete je podesiti, baš kao što podesite radio. Ljubavni polariet je strah. Strah je protok energije koja doslovno prolazi kroz vaše tijelo i generira se kada se osjećate odvojeni od bezuvjetne ljubavi, izvora. Svaki put kada doživite strah, možete sebi postaviti pitanje: “Što se događa? Jesam li zamijenio ljubav sa strahom u ovom trenutku? Ovaj oblik komunikacije sa sobom iz trenutka u trenutak vodi natrag do svijesti da strah prolazi kroz vas, jer ste izgubili kontakt sa srcem.

U ovom trenutku otpuštate energiju straha iz vašeg tijela a prihvaćate bezuvjetnu ljubav. Dok to radite promatrajte vaš izvor kako se strah topi i nestaje. A nastaje blaženstvo i čista ljubav. Uz to naravno ponavljamo čuvene riječi hvala ti i volim te.

 

  • Nataša Milutinović

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: