Ljubav je ocean… Reviewed by admin on . . Ljubav je poput golema oceana nepregledne vode, a svaka kap je jednako tako velika Ljubav. Ono što okružuje ocean, Univerzum oko njega, je opet Ljubav, ali oc . Ljubav je poput golema oceana nepregledne vode, a svaka kap je jednako tako velika Ljubav. Ono što okružuje ocean, Univerzum oko njega, je opet Ljubav, ali oc Rating: 0

Ljubav je ocean…

neno4.

Ljubav je poput golema oceana nepregledne vode, a svaka kap je jednako tako velika Ljubav. Ono što okružuje ocean, Univerzum oko njega, je opet Ljubav, ali ocean i njegove kapi su tek interpretacija tog Beskraja oko njih.

No, nije na nama da to istražujemo, to je pothvat bez kraja i konca i nema baš smisla. Mi imamo priliku svu tu Ljubav i od rijeke i od oceana, pa i dalje, osvijestiti u nama, u našem majušnom tijelu, toj malenoj mapici svijesti u kojoj je sve već odavna ucrtano. Trebamo samo još na mapu staviti pin sa zastavicom!

To je sve. Putovanje može početi. A kako će početi? Pa kako počinje vaše putovanje iz snova u, recimo, Japan? Sigurno ste uzeli globus ili kartu svijeta i zanemarili svu tu ogromnu stvarnost majčice Zemlje, zabili ste pin u Tokio i otpočeli s mentalnom avanturom stvaranja Ljubavnog odnosa s tim putovanjem.
To ste učinili, zar ne?

-Nenad Ljubić

Leave a Comment

%d bloggers like this: