Ako ste se cijeli život osjećali neprilagođeno, ovo je razlog vašeg dolaska na Zemlju Reviewed by admin on . . Svijet ovako izgleda zbog nekog krivog obrasca misli, vjerovanja, emocija, djelovanja kojeg smo mi kao ljudska rasa usvojili. Samo što posljedice takvog obras . Svijet ovako izgleda zbog nekog krivog obrasca misli, vjerovanja, emocija, djelovanja kojeg smo mi kao ljudska rasa usvojili. Samo što posljedice takvog obras Rating: 0

Ako ste se cijeli život osjećali neprilagođeno, ovo je razlog vašeg dolaska na Zemlju

rasa.

Svijet ovako izgleda zbog nekog krivog obrasca misli, vjerovanja, emocija, djelovanja kojeg smo mi kao ljudska rasa usvojili. Samo što posljedice takvog obrasca činjenja sada eruptiraju. Eruptiraju ne da bi se zapleli u strah, već da bi uvidjeli ovu istinu.

Čim u svojim glavama stvaramo podjele, mi i oni, mi smo bolji, moja religija je bolja, trebam drugoga pokoriti i nametnuti mu svoj način razmišljanja, sijemo sjeme sutrašnjeg nasilja.
Mi smo braća i sestre jedne rase, ljudske rase. Ako si ti nasilan prema meni, niti će meni biti dobro, niti će tebi biti dobro. Ne možeš biti spokojan i sretan ako si nasilan, ako si me pokorio jer u tvojoj duši raste nemir i strah. Osim toga zakon posljedica uvijek žrtvu vraća agresoru. Energiju koju je ukrao, bit će mu ukradena. To je zakon. Ako uzimaš, uzima ti se. Ako daješ, daje ti se.

Mi smo jedna rasa, mi smo Jedinstvo u različitosti. Svatko pridonosi svojom jedinstvenošću Cjelini. Braća smo i sestre Jednoga Oca. Jednaki smo u svojoj vrijednosti pod ovim Suncem. Što nas se više bude uspinjalo spiralom u ovom shvaćanju, to će se prije početi stvarati NOVI PATENT. Sada je vrijeme STVARANJA NOVOG PATENTA MISLI, RIJEČI I DJELOVANJA.
A stvaranje boljeg i ljepšeg svijeta počinje od nas, od naše preobrazbe iznutra, od preuzimanja odgovornosti za to kako stvari stoje, te aktivnog stvaranja nove paradigme mišljenja, osjećanja i djelovanja.

I iako izgleda sve grozno na vani, uviđaj kako stare paradigme više ne vrijede, zapravo uništavaju nas.
Ako ste se velik dio svog života osjećali neprilagođeno, znači da ste na ovu Zemlju došli s razlogom, a taj je: stvaranje boljeg i ljepšeg svijeta. Sad je došlo to vrijeme. Pitanje je samo vremena kada ćeš to uvidjeti, hoćeš li čekati ultima krajnji čas i početi se mijenjati iznutra ili to sada već radiš. Podršku koju imamo od Duhovih pomagača je OGROMNA.

-Dena ŽuvanLeave a Comment

%d bloggers like this: