Pitari (tegle) za cvijeće koji će vas raspametiti – a možete ih lako napraviti sami! Reviewed by admin on .   Željeli bi ste oplemeniti svoj prostor s nekim biljčicama ali ne znate što bi i kako?  Pronašli smo za vas originalne ideje koje su zaista zanimljive. Ka   Željeli bi ste oplemeniti svoj prostor s nekim biljčicama ali ne znate što bi i kako?  Pronašli smo za vas originalne ideje koje su zaista zanimljive. Ka Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Stanovanje » Pitari (tegle) za cvijeće koji će vas raspametiti – a možete ih lako napraviti sami!

Pitari (tegle) za cvijeće koji će vas raspametiti – a možete ih lako napraviti sami!

stari luster

 

Željeli bi ste oplemeniti svoj prostor s nekim biljčicama ali ne znate što bi i kako?  Pronašli smo za vas originalne ideje koje su zaista zanimljive.

Kao prvo, ako imat stari luster koji sliči ovome na slici umjesto lampica u njega možete posaditi biljčice, izgledat će vrlo dekorativno i otkačeno.

 

 

boce i bilje

 

I obična staklenka može izgledati vrlo dekorativno ako u nju posaditi biljčice. Možete se i igrati da prvo stavite red kamenčića pa tek onda zemlju kako bi izgledala još dekorativnije!

 

loncici i bilje

 

A pogledajte kako genijalno može izgledati kada biljke posadite u različite posudu poput čajnika, posuda za šećer ili za kavu.

salice i bilje2

 

Ne zaboravite na šalice, uvijek se u kuhinji nađu neke šalice koje su viška, rasparene ili vam se ne uklapaju s ostalima. Upravo takve šalice će biti savršene za ukras u kuhinji. Ako još na stare žice date ugravirati imena biljaka, kao npr. vlasac, menta, bosiljak ili koju biljku već preferirate imate će te zaista jedinstveni mali vrt.

 

salice i bilje

 

 

sadnja

Ako u vašem prostoru nema dovoljno mjesta za biljke, ne očajavajte, biljke možete posaditi i postaviti ih na zid. Za to vam je potreban, okvir,  drvena kutija, mreža, zemlja i malo strpljenja da posadite sve ove biljkice. A rezultat je prekrasan!

Izvor

 

 

Leave a Comment