Okrećete li stvarno novi list svog života? Reviewed by admin on . . Jedna rezolucija je sve što vam je potrebno. Međutim, biranje rezolucije tjera mnoge od nas da pretražujemo po beskrajnim fajlovima samoosude kako biso utvrdi . Jedna rezolucija je sve što vam je potrebno. Međutim, biranje rezolucije tjera mnoge od nas da pretražujemo po beskrajnim fajlovima samoosude kako biso utvrdi Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Duhovnost općenito » Okrećete li stvarno novi list svog života?

Okrećete li stvarno novi list svog života?

zahval.

Jedna rezolucija je sve što vam je potrebno.

Međutim, biranje rezolucije tjera mnoge od nas da pretražujemo po beskrajnim fajlovima samoosude kako biso utvrdili koje od naših bezbrojnih mana najhitnije trebaju promjenu. I moram vam reći, to je jedan jadan početni stav kada okrećete čisti list.

Dopustite mi da vam olakšam. Izaberite samoljubav. Izaberite nju i ništa drugo što se trenutno događa. Garantiram vam – ako se založite da savladate samoljubav do kraja ove godine, svaki vaš cilj i želja manifestirat će se izvan svakih vaših nadanja i najluđih snova.


Kada iskreno, bezuvjetno volite sebe, vi instinktivno osjećate bezuvjetnu ljubav prema drugima. Vi automatski, intuitivno i radosno radite stvari koje lako donose ispunjenje vaših najvećih želja, i najsočnijeg, najbogatijeg života. Postajete daleko bolje opremljeni da služite svojim voljenima i svojoj zajednici. Pregledajte rezolucije koje ste sebi zadali ove godine i brzo ćete shvatiti da ako zaista, duboko volite sebe, te stvari bi već bile u vašem životu.

Kao što će svako posvjedočiti tko je iskusio istinsku samoljubav, nije je lako dosegnuti i održati. To obično zahtjeva prevazilaženje dosta duboko ukorenjenih navika. Ali je moguće postići, i stizanje do tamo je pola zabave.

Zastanite na moment i zamislite koliko bi bilo fantastično kada bi bili 100% svoji u svakoj situaciji. Da volite i vjerujete sebi dovoljno da budete u potpunosti  Vi, radeći ono što volite i spajajući se duboko s ljudima koji su savršeno vibracijsko poklapanje s vama… jer ste ih privukli sebi jednostavno tako što ste bili jedinstveni, savršena osoba kakva već jeste.

Svaki svakcati dan kada se probudite, može biti novi list za vas ako vi tako odlučite. Vama je suđeno da volite sebe i svoj život. Vi ste moćni izvan granica vaše mašte. Neka ova godina bude ona kada vraćate sebi svoju slobodu, vašu strast, vaše Ja.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekome uljepšati dan 🙂

  • Lisa McCourt

 

 

Leave a Comment