Zadnji puni mjesec ove godine bit će na Božić: Evo što trebate napraviti, a što ne Reviewed by admin on . . Ovo će biti posljednji puni Mjesec u ovoj godini, a naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec. Pored toga, kako je u pitanju posljednji pun Mjesec u godini, naz . Ovo će biti posljednji puni Mjesec u ovoj godini, a naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec. Pored toga, kako je u pitanju posljednji pun Mjesec u godini, naz Rating: 0

Zadnji puni mjesec ove godine bit će na Božić: Evo što trebate napraviti, a što ne

mjesec.

Ovo će biti posljednji puni Mjesec u ovoj godini, a naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec. Pored toga, kako je u pitanju posljednji pun Mjesec u godini, naziva se i Duga mjesečeva noć.

 Prilika da na Božić vidite i pun Mjesec je prava rijetkost, a upravo će se to dogoditi ove godine – 25.12., na Božić, pun Mjesec obasjat će našu planetu.Ovo će biti posljednji puni Mjesec u ovoj godini, a naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec.

Pored toga, kako je u pitanju posljednji puni Mjesec u godini, naziva se i Duga mjesečeva noć.

Ovaj fenomen posljednji put je zabijeležen 1977. godine, i neće se ponoviti sve do 2034. godine, barem tako tvrdi NASA, pa zato iskoristite ovu priliku i uživajte u pojavi.

Budući da je pun Mjesec period kada Mjesec odašilje najviše energije, ovo je idealna večer za meditaciju. Pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, obitelji, kolegama, strancima, pa čak i neprijateljima. Pošaljite i malo mirne energije u zemlje zahvaćene ratom, i gladnim srcima..

Postoji još jedna stvar zbog koje će ovaj pun Mjesec biti poseban – naime, Božićni Mjesec pojavit će se već s prvim sumrakom i sijat će punim sjajem čak i određeno vrijeme nakon izlaska Sunca.

                              Vjerovanja za pun Mesec

Potomstvo

Vjeruje se da su djeca rođena u noći punog mjeseca vrlo zdrava i jaka, ali i da žene u tim noćima rađaju mnogo lakše i brže.

Izbjegnite svađe

Tijekom punog mjeseca izbjegavajte sve nesuglasice sa susjedima, jer će iz tih svađa proizići mnogo više nevolja nego inače.

Ozdravljenje

Ukoliko ste bolesni, nemojte gledati u pun mjesec, jer ćete time usporiti proces ozdravljenja.

Ljubav i seks

U fazi rastućeg mjeseca, brže se zaljubljujemo i emocije ključaju, pa je noć punog mjeseca idealna za zavođenje. Antičke dame su bile sigurne da su baš te noći najljepše i najpoželjnije, pa su se za nju posebno pripremale i uljepšavale.

 

.

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: