Vrijeme za raskrinkavanje: Hipnotička privlačnost naših programa Reviewed by admin on . . Uzmimo da se trudimo, meditirimo, pozitivno mislimo, no ipak podlegnemo negativnim osjećajima ili vezanosti za neku našu neispunjenu želju... ili pak podlegne . Uzmimo da se trudimo, meditirimo, pozitivno mislimo, no ipak podlegnemo negativnim osjećajima ili vezanosti za neku našu neispunjenu želju... ili pak podlegne Rating: 0

Vrijeme za raskrinkavanje: Hipnotička privlačnost naših programa

dena.

Uzmimo da se trudimo, meditirimo, pozitivno mislimo, no ipak podlegnemo negativnim osjećajima ili vezanosti za neku našu neispunjenu želju… ili pak podlegnemo nekom neodređenom osjećaju apatičnosti.
Što se to dogodilo pa nas je izbacilo iz naše prirodne zdrave ravnoteže?
Automatski se aktivirao neki od naših programa. Da, da, softver je zafrkana stvar, pogotova kad je u njega, bez kontrole i adekvatnog kriterija,  ubacivano svašta, od trenutka našeg rođenja.
Što prije detektiramo da je program uključen, to mu se prije možemo NASMIJATI U LICE. Jer na koncu konca on je tu upravo iz razloga da ga otkrijemo.
BOG SE ZABAVLJA, A TREBALI BI I MI. “Ufilmimo” se u neki program i mislimo kako je to Istina, provedemo živote odigravajući scenario iz programa, dramimo do u nedogled i pretvorimo svoje živote u otužna životarenja. A zašto? Jesmo li zbog životarenja došli na ovaj svijet? Jesmo li došli biti junaci tragedija? Jesmo li se došli takmičiti jedni s drugima tko će biti veća žrtva ili tko će biti jači, bolji, uspješniji ?
Ako jeste onda ne trebate dalje čitati. Uživajte u svojoj drami kada vam je toliko draga i Bog Vas blagosolovio.
Ako ste pak došli na Zemlju ispuniti svoj potencijal, Kreatora, Tvorca svega Dobra, onda je nastavak teksta za vas.
Rješenje je uvijek i iznova u raskrinkavanju hipnotičke privlačnosti naših programa.
Naša su prirodna stanja: SREĆA i NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA POSTOJANJA. Sve ostalo je neprirodno. Stoga potrebno je razvijati naviku držanja za ova naša prirodna stanja. Trebamo se za sreću i lakoću življenja naprosto zacementirati.
Čim primjetimo da je na snazi neka naša neostvarena želja koja nas hipnotički vuče u apatiju i tugu, nasmijite joj se u lice i čestitajte sebi što ste još jednom odoljeli hipnotičkoj privlačnosti nekog od programa. Ono za čim ili Onaj za kim čeznemo već je u nama. To smo mi sami, naša Svjesnost, Svjesni promatrač, Biće iza svih misli, programa i osjećaja. U tom Biću jedno smo sa svima i svime. Iz tog Bića izvire sva ljubav, toplina, dobrota i Znanje. To Biće portal je silaska Neba na Zemlju. I to je Biće odgovor na svako pitanje.
Jer koga to tražim u tebi ili u toj željenoj situaciji? To Biće.
Koga tražim kroz sve svoje lažne potrebe tijela i psihe, potrebe koje djeluju tako stvarno? Tražim to Biće. Svi tražimo to Biće, koje je unutar nas samih jer je to Biće naš Dom.
Želim vam svima mirno more i što brži povratak Kući. Cool
– Dena Žuvan, psih.
denazuvan.simplesite.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: